Georgiana, sora Anei Porgras, dezvaluiri despre relatia ”faimoasei” cu Zanni

Sora fostei gimnaste a facut marturisiri in exclusivitate despre relatia Anei cu Zanni!

Georgiana, sora Anei Porgras, a vorbit in exclusivitate la Stafeta Mixta, despre relatia dintre fosta faimoasa de la Survivor si Zanni. Sora fostei gimnaste a marturisit ca Ana si Zanni se cunosc dinaintea emisiunii, asa cum au precizat si cei doi, si ca au avut aceasta chimie si inainte de Survivor.

Totusi, Georgiana spune ca nu este vorba de o relatie pentru ca ai nevoie de timp ca sa ai o legatura amoroasa cu cineva. Pur si simplu, Ana Porgras s-a simtit apropiata de Zanni pentru ca s-au cunoscut inainte de Survivor, a mai povestit sora fostei concurente.

” Stiam ca au vorbit, ca s-au intalnit la probele sportive (n.r- Ana si Zanni), dar atat, nimic mai mult. Chimia asta s-a creat intre ei. S-a tot speculat ca intre ei ar fi o relatie, nu. Timpul a fost prea scurt pentru a cunoaste o persoana si pentru a avea deja o relatie. Ei s-au cunoscut inainte si s-au inteles foarte bine, Ana a spus ca a simtit chimia asta deja dinainte sa intre in concurs.

loading...
Ana nu cunostea pe nimeni, in afara de Zanni, e normal ca a fost apropiata de el.

Ana a spus ca simte apropiere de Zanni, nu au o relatie, insa Ana a spus ca il iubeste si ca e mai mult decat o relatie. S-a apropiat foarte mult de el, probabil ca aveau foarte multe lucruri in comun, de acolo si apropierea asta.

Aici nu e vorba despre o relatie. Ei s-au apropiat. Cred ca Ana i-a inteles foarte bine problemele lui si cunoscandu-l mai bine, a vazut ca Zanni e o persoana foarte buna, e un copil foarte bun, chiar daca el nu stie sa joace.

La televizor nu e chiar foarte bine sa iti spui parerea asa cum a facut-o Zanni. El cand are ceva de spus, spune fara sa menajeze pe nimeni”, a spus sora fostei gimnaste, pentru WoWbiz.

” Cand s-a certat cu Jador, problema nu a fost ca Zanni nu spune adevarul, problema a fost in momentul in care s-a certat cu Elena. El a jignit-o foarte tare, de aici lumea a reactionat foarte urat acasa. Nu trebuia sa reactioneze asa, trebuia sa fie mai diplomat. Ana cand a intrat, Zanni era vazut foarte bine de acasa. Cearta cu Elena a fost dupa intrarea ei”, a mai spus Georgiana despre Zanni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro