Irinel Columbeanu, despre proxenetul care ar fi traficat-o pe Monica Gabor

Irinel Columbeanu a raspuns petru prima data la intrebarea: a cumparat-o sau nu pe Monica Gabor de la proxenetii din Bacau?

Una din ipotezele explozive lansate de presa la inceputurile relatiei dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor a fost aceea ca tanara bacauanca intrase sub influenta unor proxeneti extrem de periculosi din oras, atunci cand l-a cunoscut pe milionarul care avea sa-i devina sot.

Interlopii nu au vrut sa se desparta de Monica, asa, cu una cu doua, iar Irinel a trebuit sa plateasca acestora o suma importanta, de cateva mii de euro pentru a putea fi cu Monica.

Irinel Columbeanu nu a vorbit niciodata despre acest subiect pana acum. De data aceasta, el a rupt tacerea, dupa aproape 15 ani, mai ales ca pregateste o carte biografica in care va scrie inclusiv despre acest subiect sensibil.

”Nu este adevarat (ca a cumparat-o de la cei care o exploatau, n.r.), nici vorba… Daca raspund acum la intrebarea asta, irosesc din suspansul cartii.

loading...
Domnul Damaschin (Dinu Damaschin, cel care se lauda ca ar fi avut grija de Monica atunci cand ajunsese sa fie disputata de proxenetii din Bacau, n.r.) era un peste prost si… ce sa va spun!… Ceea ce putini au vazut este ca fenomenul Damaschin, desi cu greu pot sa-i spun asa, s-a extins in mai toate orasele tarii si uite asa s-a ajuns de la fenomenul Bacau la fenomenul Caracal.

Eu, cel putin, afland despre ce e vorba, m-am revoltat impotriva acestui sistem in felul in care am facut-o…”, a povestit Irinel Columbeanu la emisiunea lui Madalin Ionescu de la Metropola TV.

Intrebat de prezentator daca crede ca Monica ar trebui sa fie ceva mai recunoscatoare pentru binele pe care milionarul i l-a facut atunci, Irinel a raspuns afirmativ.

” Eu zic ca da (ar trebui sa fie mai recunoscatoare, n.r.) si cred ca este. Nu se pune problema, nu i-am cerut niciodata asa ceva. Nu cred ca se masoara in bani recunostinta, niciodata. Sa nu uitam ca ea are grija de Irina in ziua de azi, ceea ce pentru mine este cea mai mare manifestare a recunostintei. N-as fi atat de linistit daca n-as sti ca exista Monica, care sa aiba grija de Irina”, a explicat Irinel Columbeanu.

Dinu Damaschin, autoinitiulat ”protectorul Monicai Gabor”, a murit in 2012, in sala de tribunal de la Bacau, in timp ce isi astepta sentinta pentru acuzatii precum ”explotarea a unor minore in vederea prostitutiei, inselaciune si amenintare”. Barbatul era in greva foamei de 60 de zile. Cunsocut ca un tip extrem de guraliv si obisnuit sa ia totul in gluma, nimeni nu l-a crezut atunci cand l-a vazut zacand inert, in boxa acuzatilor si timp de cateva minute, atat judecatorul cat si gardienii l-au atentionat ca este cazul sa se ridice. Conform marturiilor din dosar, Monica Gabor a recunoscut ca in 2004 a fost traficata de Dinu Damaschin, in schimbul promisiunii ca-i va gasi o slujba.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro