Jador a ajuns in Romania!

Primele imagini de la aeroport! Jador a ajuns in Romania!

Jador a fost intampinat de zeci de persoane pe aeroport! Un alai de oameni au vrut sa faca poze cu el si sa-i ureze toate cele bune dupa accidentarea suferita la Survivor Romania 2021. Bogdan Mocanu, Nikolas Sax, Robert Ionescu au fost doar cativa prieteni apropiati, care l-au asteptat cu un tort, pe Jador la aeroport.

De asemenea, prezenti au fost si parintii lui. Simona, mama artistului, a izbucnit in lacrimi cand si-a vazut fiul pentru prima data dupa atata timp petrecut in competitia din Republica Dominicana. Cei doi s-au luat in brate si au inceput sa planga.

La sfarsit, cantaretul, amuzant din fire, a vrut sa-si imbarbateze mama.
” Mama, gata, ca n-am murit, lasa ”, ii spune Jador mamei lui, iar mai apoi isi imbratiseaza tatal.

loading...
„E mult mai greu decat se vede la televizor. Si am vazut ca multi oameni sunt hate-uiti, nu mai hate-uiti ca suntem vai de capul nostru. Piciorul e varza. Nu mai vreau sa risc. Si 12 ore pe avion asa cu piciorul…e crunt. Multumesc ca ati venit, facem poze cu totii…nu plec pana nu fac poze cu toti.

Vreau ca toata lumea sa creada ce se intampla acolo. Oamenii aia chiar se chinuie, chiar isi doresc sa castige…ei habar nu au ce se intampla, mie nu mi-a venit sa cred ce s-a intamplat cu mine… Piciorul rupt. Am venit cu cateva experiente misto. Ambitios am fost de cand m-am nascut. Am venit cu multe lucruri pe care le-am invatat acolo”, a spus Jador, pentru WoWbiz, imediat cum a ajuns in Romania.

Fostul faimos a fost intrebat ce parere are despre Sorin, cu care a avut cateva divergente pe timpul competitiei: ”Sorine, lupta ca esti un sef. Sorin e chiar foarte bun, sper sa ajunga cat mai departe. E un baiat foarte bun, se vede naspa la televizor ca a fost dusman cu mine, dar e un baiat bun

”Cine, ma, Sorin? Nu-l halesc”, a adaugat Bogdan Mocanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro