Jador, atingeri tandre cu o Razboinica la Survivor Romania.

Momente tandre la Survivor Romania intre Jador si Maria Chitu, noua concurenta de la Razboinici!

Meciul de recompensa de la Survivor Romania i-a dat oportunitatea lui Jador sa se apropie de Maria Chitu, una dintre noile concurente din echipa Razboinicilor.

Dupa ce a castigat un punct pretios pentru echipa albastra, Maria Chitu a facut un gest tandru fata de Jador, care l-a impulsionat pe acesta sa faca un pas spre Razboinica.

Concurenta l-a atins tandru pe barbie, ca mai apoi sa se joace cu apa in pauza dintre meciuri. Mai mult, Jador ii spune Mariei Chitu ca vrea sa fie atins de aceasta si o imbratiseaza puternic. Chiar si Sebastian Chitosca a remarcat atractia dintre cei doi.

loading...
Jador: Daca simte sa ma atinga, lasa fata in pace, bai! N-am mai fost atins de trei luni de zile.

Sebastian Chitosca: Am vazut ca simti sa-l atingi asa putin!

Jador: Si eu simt sa te ating, uita-te putin aici, Maria. Vrei sa te racoresc?

Maria Chitu, in varsta de 20 de ani, a acceptat fara retineri provocarea Survivor Romania. Ea si-a dorit sa participe la show-ul sportiv de la Kanal D pentru ca este o fana a emisiunilor concurs.

De altfel, concurenta are in curtea familiei trasee cu ninja worrior.

Razboinica se considera o persoana impulsiva si empatica, insa crede ca va intampina dificultati in a mentine o relatie buna cu noii sai colegii, din cauza firii schimbatoare care o defineste. Din echipa albastra l-a placut pe Musty, iar acum il simpatizeaza pe Marius Craciun.

loading...
Maria Chitu este pasionata de dans, iar de la varsta de 15 ani practica dansul latino. Ea a renuntat la Facultatea de Business si Turism dupa un an de studii, pentru ca a realizat ca nu e ceea ce isi doreste in viata. Pana in prezent, Razboinica a lucrat ca asistent manager, hostess si a colaborat cu agentii de modelling.

Noua concurenta de la Survivor Romania sustine ca simte tot timpul nevoia de afectiune, de a se conecta la persoanele din jur. Ea spune ca nu are frici in general, insa nu vrea sa fie dezamagita de sine. De multe ori este dura cu ea insasi, desi nu se considera neaparat perfectionista.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro