Jador, gata sa renunte la competitia Survivor Romania 2021.

Momente grele pentru Jador la Survivor Romania!

Traseul din meciul de comunicare de la Survivor Romania i-a pus probleme mari lui Jador, care este accidentat la genunchi. Efortul depus in jocul de astazi l-a trimis din nou pe banca Faimosilor.

Faimosul nu a mai primit acordul medicului sa intre pe traseu, dupa ce s-a fortat prea tare in meciul de comunicare. Jador marturiseste ca dupa jocul de astazi nu ma va participa la niciun meci in competitia Survivor Romania.

Devastat de decizia medicului, cantaretul a izbucnit in plans si i-a spus Elenei Marin ca are dureri foarte mari si este sigur ca nu va mai putea intra pe traseu. Coregrafa incearca sa-l consoleze si ii spune sa fie puternic pana la capat.

Elena Marin: Hai, capul sus, nu te doboara pe tine asta! Nu exista! Te doare tare, nu?

loading...
Jador: Da!
Elena Marin: Nu ceda acum, fii cu psihicul tare, stiu ca poti! Nu mai plange, fii puternic, forta, Jador!

Jador: Incerc!Nu mai am putere!

Elena Marin: Nu exista sa nu mai ai putere! prin cate ai trecut in viata asta, Jador? Te-ai mai simtit asa, da? Ai ajuns pana aici, ai infruntat toate durerile pe care le-ai avut, toate rautatile?

Jador: Ma doare rau! N-o sa mai intru, simt asta!Trebuie sa fiu corect. Sunt frustrat, mi-e frica. Mi-era frica sa intru.

Elena Marin: Incearca sa nu-ti arati slabiciunile! Lupti pana la capat, da?

Jador: N-am aratat nicio slabiciune!

Elena Marin: Gandeste-te ce e mai bine pentru tine, ce zice mediucl si ia o hotarare pentru tine!

Jador: Sunt frustrat. Nu mai pot! E o durere de se pune pe inima, si cand mergeam ma durea!

loading...
Jador nici nu vrea sa auda de vreo alianta sau alte prietenii in competitia Survivor Romania. Dupa ce a fost tradat de prietenul sau cel mai bun, Culita Sterp, cantaretul nu mai are incredere in nimeni. El spune ca nu intentioneaza sa mai ajute pe altii atat timp cat va mai face parte din show-ul din Dominicana.

„Sebi e un baiat bun, dar dorindu-si mult fiecare dintre ei sa castige…. isi doresc exagerat de mult. Prima oara cand a intrat in emisiune mi-a cerut un sfat si i-am spus sa isi aleaga prietenii cu atentie. Eu nu vreau sa ajut pe nimeni, aici sunt singur, inclusiv prietenul meu mi-a dovedit ca sunt singur. Daca prietenul meu mi-a dovedit asta, de la Sebi nu am nicio asteptare. Asa ca nu ajut pe nimeni, o sa ma ajut pe mine”, a spus Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro