Jador, marturisiri cu ochii in lacrimi despre copilaria lui.

Jador, dezvaluiri foarte emotionante despre familia lui. Care sunt planurile de viitor ale ”faimosului” de la Survivor Romania 2021!

Jador a facut dezvaluiri dureroase despre copilaria lui, la Teo Show. ”Faimosul” de la Survivor Romania a izbucnit in lacrimi dupa ce a retrait momentele mai putin frumoase din viata lui. Artistul a marturisit, cu ochii in lacrimi, cum parintii lui s-au imbolnavit de cancer, la trei luni distanta unul de celalalt.

”Mama, cand era tanara, vorbea foarte urat cu mine. Si tata la fel,dar eu m-am rugat mult la Dumnezeu. S-a imbolnavit mama foarte grav si tata i-a promis lui Dumnezeu ca daca mama se vindeca se va pocai. Si nu s-a pocait. La trei luni s-a imbolnavit si el. In perioada aia nu mancam cate doua trei zile. Nu puteam sa ii cer lui tata bani, stiam ca el era dispus sa vanda tot pentru a o salva pe mama.

Lucram, dar aveam de platit multe chestii. Cand s-a imbolnavit si tata am zis ca visul meu de a canta s-a ruinat. (…) Dupa ce tata s-a pocait, fratii mei i-au sarit in cap. Eu am fost de acord, ca orice religie ai avea, tot acelasi Dumnezeu este. Eu i-am indemnat pe parintii mei sa vina catre biserica”, a dezvaluit Jador.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a tinut sa le transmita tinerilor din noua generatie ca nu hainele, nu ”gagicile” conteaza in viata, ci realizarile. ” Eu am fost barbatul in casa, pentru ca tata a fost plecat la munca. Cand am venit la Bucuresti, la facultate, am scapat de grijile de acasa. Unchiul meu stia ca imi doream foarte mult sa cant. Eram la liceu si eram un copil prost, credeam ca daca am doua trei gagici sunt cel mai tare din parcare.

loading...
As vrea ca cei care se uita la mine sa ma ia drept exemplu. Nu lucrurile astea conteaza, conteaza doar sa realizezi ceva in viata. Daca tu o sa fii multumit de ce ai in viata, si ceilalti vor fi multumiti”, a adaugat cantaretul.

Vedeta a vorbit despre momentele triste din copilaria lui, dar si despre faptul ca nu avea o situatie financiara buna.

Jador spune ca parintii lui l-au crescut asa cum au stiut si ca nu a avut parte de o educatie asa buna

”Nu am avut parte de o educatie foarte buna pentru ca si ai mei erau tineri. Mama e mai mare decat mine cu 15 ani. Mama a invatat sa citeasca si sa scrie odata cu mine. (…) Nu l-am vazut niciodata pe tata plangand, chiar nu. E ca si cum l-ai vedea pe cel mai puternic om din viata ta ca plange, nu crezi ca e capabil. Pentru mine tata e cel mai puternic om, e un erou. Era un copil, avea 17 ani cand m-a facut. Nu au avut nici ei o educatie aleasa, s-au autoeducat si m-au crescut cum au stiut. (…) In scoala generala aveam un trening albastru rupt si in liceu nu prea avem haine, aveam 40 de lei si cu aia trebuia sa traiesc si era 9 lei drumul dus, 9 lei intors. Cu restul de 22 de lei trebuia sa traiesc toata saptamana si era 3 lei un sandvis cu parizer. Tata si-a dorit mult sa fac scoala, pentru el am facut-o”, a continuat Jador.

A urmat venirea la Bucuresti si facultatea pe care a terminat-o. Gandul lui era tot la muzica, desi tatal lui il trimisese la scoala sa invete. Jador a marturisit ca pana sa ajunga unde este acum, multa lume l-a batjocorit si a profitat de bunatatea lui. El n-a renuntat pentru ca-si dorea sa ajunga un nume mare in muzica.

”Facultatea m-a ajutat sa invat sa ma exprim, sa vorbesc. As fi putut sa profesez, dar eu mi-am dorit sa cant. M-au fraierit multi de bani, sunt multi care si-au facut case pe spatele meu. La un moment dat esti nevoit sa accepti chestiile astea pentru a deveni cineva. Cand esti cineva, iti permiti sa spui ceva. Eu nu puteam sa spun nimic, ca mi-as fi ruinat visul”, a spus artistul.

” La un moment dat cantam la un restaurant si era un baiat care mereu ma ameninta ca ma da afara. Faceam o gramada de bani pe seara si mie imi dadea 50 de lei. Ma scuipa, am trait multe umilinte, m-a umilit in fata publicului, dar a trebuie sa suport pentru a-mi indeplini visul. Daca esti un om rau, iti merge rau. Eu sunt un om binecuvantat de Dumnezeu, sunt cel mai iubit om de Dumnezeu, asta simt”, a mai spus acesta.

In ciuda gurilor rele, Jador a marturisit ca tine foarte mult la Zanni, sustinand ca este un baiat bun, dar ca nu a fost iubit niciodata in viata lui. ”Sunt plangacios. Cand doi oameni iti spun ca esti intr-un fel, asa esti. Conteaza parerile celor din jur si mereu am incercat sa tin cont. Eu nu sunt contruit sa vorbesc de rau. De la Survivor eu cel mai mult il iubesc pe Zanni pentru ca e un baiat care are cel mai mult nevoie de cineva. Are mai mult nevoie de iubire, decat de bani. Nu l-a iubit nimeni in viata lui. Eu am incercat sa-l iubesc, i-am zis ca tin la el. El nu a simtit iubirea aia parinteasca. El nu a fost atat de norocos ca mine, cum ma certa pe mine mama, cum ma facea in tot felul”, a mentionat manelistul despre Zanni.

Cat despre planurile de viitor, cantaretul isi doreste o femeie care sa-l iubeasca pe Ionut si nu pe Jador. ” Cand o sa fiu tata o sa imi bat copiii, ca mie mi-a prins bine. Daca nu ma bateau, ajungeam un golan. Parintii iti vor binele, sa ai un trai usor, sa nu iti duca ei grija. Femeia cu care voi face un copil il va iubi pe Ionut, nu pe Jador. Nu stiu daca va fi ceva, nu prea ii place statutul meu de acum. Sunt capabil sa stau toata viata singur si sa nu am copii, dar sa stau cu muzica mea. Asta iubesc cel mai mult, mai bine imi tai o mana decat sa nu mai cant ”, a conchis Jador, in interviul acordat la Teo Show.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro