Jador paraseste competitia, din cauza problemelor grave de sanatate

Jador paraseste competitia Survivor Romania, din cauza problemelor medicale!

In aceasta seara, a fost convocat un consiliu de urgenta la Survivor Romania, pentru ca un concurent din echipa Faimosilor va parasi competitia din Dominicana.

Daniel Pavel a facut un anunt care i-a surprins pe Faimosi si Razboinici deopotriva. Inca un concurrent din tabara rosie este nevoit sa paraseasca competitia Survivor Romania, din cauza problemelor de sanatate. „ In aceasta seara, din motive bine intemeiate si dincolo de orice contestare, concurentul care paraseste competitia este Jador ”, a spus prezentatorul emisiunii.

Jador a suferit mai multe accidentari de la debutul concursului din Dominicana, insa a incercat sa faca fata durerilor si sa continue lupta pentru supravietuire. El a marturisit ca a dorit sa ramana la Survivor Romania pentru toti oamenii care l-au sustinut pana in prezent.

„Multumesc Kanal d ca m-ati invitat la acest show. Am crezut ca e o joaca de copii si nu va fi asa greu.

loading...
Este cel mai greu show la care am participat vreodata. Mi-am dorit sa fiu aici, am luptat cat am putut, m-au iubit oamenii. Prima oara cand m-am accidentat am ramas pentru oamenii care ma iubesc. Ei mi-au dat de mancare, mi-au facut parintii mandri de mine. M-au ridicat de la Ionut la Jador.
Dumnezeu mi-a indeplinit tot ce mi-am dorit. Sper ca aici am ramas cel mai iubit, eu traiesc din iubirea oamenilor, ei m-au facut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, ca era foame mare la mine acasa.

M-am luptat cu barbati, nu am fost atat de praf, m-am descurcat. Am fost cu niste campioni mondiali in echipa mea si fotbalisti. Sa ma ierte toti ca am gresit, ca am gura mare, dar nu tin in suflet nicio rautate”, a spus Jador.

Cantaretul a recunoscut ca experienta Survivor Romania i-a adus aminte de copilaria sa, cand a suferit in repetate randuri de foame. Jador marturiseste ca nu va uita vreodata de unde a plecat si nu se va schimba niciodata.

„Cea mai importanta lectie pentru mine a fost ca stateam in baraca jos, descult, si gatea Majda si imi aminteam de copilaria mea, cum stateam cu fratii mei in jurul sobei si mancam bors si a doua portie nu mai era, nici acasa nici aici. Asta e lectia pe care am invatat-o, oricine ai fi, poti oricand sa cazi jos. Sunt pregatit sa fiu sarac din nou oricand. Multumesc oamenilor ca ma iubesc, niciodata nu o sa uit de unde am plecat. Eu sunt Ionut, nu sunt Jador ”, a mai spus Faimosul.
„Prima luna a fost cea mai grea. Am plans de foame, a fost foarte greu, dar ma bucur ca m-ati invitat si am avut oportunitatea sa vin aici. Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele stomacul. Luam pastile cu pumnul si nu stiam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnavicios de aici. A fost minunat. Daca eu m-am accidentat, inseamna ca trebuie sa castige unul care chiar are nevoie”, a conchis Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro