Jador s-a logodit cu Georgiana?

Jador a declarat in fata intregii tari ca isi doreste o familie cu Georgiana, femeia pe care o iubeste de ani de zile departe de ochii publicului.

Intr-o editie mai veche a show-ului Survivor Romania, Faimosii au primit mesaje de la persoanele iubite, ca urmare a victoriei obtinute in jocul de comunicare. Jador a avut o reactie cel putin neasteptata atunci cand a citit, printre lacrimi, mesajul de la fosta sa iubita, Georgiana.

Cei doi au avut o relatie departe de ochii publicului si, desi s-a speculat in repetate randuri ca cei doi formeaza un cuplu de ani de zile, acestia nu si-au recunoscut public legatura amoroasa.

Inainte de a pleca la Survivor, Jador a declarat ca doar o singura femeie il poate face fericit si implinit. Tanarul sustinea ca este pregatit sa isi intemeieze o familie alaturi de

„Este absurd sa crezi ca barbatul nu este capabil sa fie fericit cu una si aceeasi femeie. Acest lucru este echivalent cu a spune ca un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a canta o melodie”, a scris pe pagina sa de socializare.

loading...
Dupa episodul extrem de emotionant din editia respectiva Survivor Romania, in care Jador a plans in hohote, spunand ca acum realizeaza cat de mult a gresit fata de femeia pe care o iubeste, Georgiana s-a fotografiat cu un inel in prim plan.

„Am oferit o singura data un inel unei fete, femeia pe care am iubit-o cel mai mult.

Singura relatie i-am dat un inel cu pietricele cu chestii. Chiar daca nu par chiar sunt foarte romantic.
Nu radeti de mine, dar chiar sunt foarte romantic. Si mie imi place sa primesc. De fiecare data cand ma duceam undeva nu veneam cu mana goala.”, a spus Jador in cadrul unui interviu TV.

Sa fie oare acesta inelul de logodna oferit de Jador inainte ca acestia sa incheie relatia? Cert este ca tanara nu putea ramane rece la reactia fostului iubit si din ceea ce a lasat
sa se intelega in mesajul transmis, aceasta il asteapta acasa si este dispusa sa il ierte pe Jador pentru greselile din trecut.

„Ionut, pentru inceput vreau sa-ti spun ca sunt mandra de tine, de ambitia de care dai dovada si de modul in care te descurci in competitie. Sper sa ramai acelasi om bun pe care l-am cunoscut. Stim amandoi care e situatia dintre noi si in ce relatii am ramas.

Cand ai plecat la Survivor, dar de acolo din toata situatia asta, inimile noastre au ramas logodite pentru totdeauna. Ai grija de tine si sa ramai acolo cat poti rezista. Te imbratisez, prietena ta de suflet’, i-a transmis Georgiana lui Jador.

„Toata muzica mea e pentru ea si lumea credea ca e pentru alte femei. Imi doresc ca ea sa fie mama copiilor mei, am mai fost indragostit, dar niciodata nu am iubit cum am iubit-o din tot sufletul. O iubesc din tot sufletul si imi doresc sa ma casatoresc cu ea, daca ma asteapta. Ceea ce cu siguranta se va intampla’, a spus Jador, in lacrimi.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro