Jador se casatoreste cu fosta iubita dupa ce se intoarce din Republica Dominicana?

Bogdan Mocanu, prima reactie dupa ce Jador a parasit Survivor Romania si a anuntat ca vrea sa se casatoreasca.

Jador a parasit competitia Survivor Romania 2021 din cauza mai multor probleme de sanatate. Prietenul lui cel mai bun, Bogdan Mocanu, a reactionat pe retelele de socializare la auzul acestei vesti. El a marturisit ca se bucura ca prietenul lui se intoarce in Romania, chiar daca stia cat de mult isi dorea sa ajunga pana in marea finala.

„Vine manzu acasa si vine la fix, intr-un moment in care aveam foarte mare nevoie de el. Multumim ca l-ati sustinut pana acum si stati linistiti ca vor mai fi show-uri televizate. Poate mai curand decat va imaginati”, a declarat Bogdan Mocanu, la Instastory.

Imediat dupa vestea ca se va intoarce in Romania, Bogdan Mocanu a facut un live pe Instagram in care a vorbit cu fanii. El le-a multumit tuturor celor care au fost alaturi de prietenul sau si a raspuns mai multor intrebari. In ultimul sau discurs de la Survivor Romania, Jador a marturisit ca vrea sa se casatoreasca. In acest sens, Bogdan Mocanu a raspuns la intebarea de pe buzele tuturor.

loading...
„Crezi ca Jador o sa se impace cu fata pe care o iubeste?”, a fost intebarea unui fan care a intrat pe live-ul lui Bogdan Mocanu. El a oferit un raspuns care a ridicat si mai multe semne de intrebare. „Am niste asi in maneca. O sa vedeti, atat va zic”, a declarat artistul.

Chiar daca parcursul lui in competitia din Republica Dominicana s-a incheiat, Jador a marturisit ca este fericit ca se intoarce acasa, iar acum poate manca orice isi doreste. Faimosul a declarat ca vrea sa se casatoreasca atunci cand se intoarce in Romania, iar nas ii va fi… Catalin Morosanu.

„E greu sa fii cunoscut, fetele te considera urat si brunetel pana sa fii Jador, apoi cand esti Jador, esti frumos, ai toate calitatile.

Mie imi plac foarte mult fetele, nu stiam daca sa mai raman cu fata pe care o iubesc pentru ca eu consideram ca ea greseste. Morosanu fost acolo si i-am cerut sfatul si il iubesc pentru sfatul asta. A promit ca o sa fie nasul meu”, a marturisit Jador, la Survivor Romania.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro