Jador se intoarce acasa din Republica Dominicana. Primele declaratii ale Faimosului

Jador se intoarce, astazi, acasa din Republica Dominicana. Faimosul a facut primele declaratii.

Jador se intoarce, sambata, acasa din Republica Dominicana. Faimosul a facut primele declaratii despre revenirea in Romania.

Fostul concurent de la Survivor Romania 2021 se intoarce acasa. Jador urmeaza sa ajunga in tara, iar primele declaratii despre competitia fenomen de la Kanal D au fost transmise pe pagina sa de socializare.

Faimosul sustine ca a invatat o lectie extrem de importana in Republica Dominicana si anume ca banii nu pot cumpara nimic in lumea asta.
„Azi vin acasa in tara mea la familia si la oamenii care ma iubesc !?Sunt pregatit oricand sa fiu din nou sarac, experienta asta mi-a demonstrat ca oricati de multi bani o sa am sufletul meu va ramane vesnic sarac!

loading...
Ma simt un om iubit in mod exagerat de Dumnezeu!”, a scris Jador, pe contul sau de socializare.

Jador a parasit competitia Survivor Romania 2021, dupa ce medicul i-a interzis sa mai intre pe traseu din cauza problemelor de sanatate.

„Prima luna a fost cea mai grea. Am plans de foame, a fost foarte greu, dar ma bucur ca m-ati invitat si am avut oportunitatea sa vin aici.

Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele stomacul.

Luam pastile cu pumnul si nu stiam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnavicios de aici. A fost minunat. Daca eu m-am accidentat, inseamna ca trebuie sa castige unul care chiar are nevoie”, a declarat Jador, in fata colegilor de la Survivor Romania.
„Sunt foarte bucuros ca mi-am recapatat viata. Am incercat sa ma tund singur, dar nu cred ca e bine.

Nu prea mi-a iesit, frizerul o sa ma certe. Mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scapat de Survivor. In sfarsit mananc ce vreau eu. Piciorul meu… e rupt meniscul, niste ligamente intinse si alte chestii. Sunt vai de capul meu, fara dinte, in fine… Va iubeste tata Jador si va multumeste ca l-ati sustinut in competitie”, este mesajul transmis de Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro