Jador si Culita de la Survivor au iubit aceeasi femeie!

Jador si Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 au o legatura mult mai profunda decat pare la prima vedere.

Jador si Culita de la Survivor Romania 2021 au trecut peste neintelegerile din trecut si au redevenit prietenii care erau odinioara.

Revenirea lui Jador in randurile Faimosilor, chiar daca momentan nu poate sa joace, a dat un suflu nou echipei si l-a facut pe Culita sa exulte.

Prietenia celor doi nu poate fi compromisa cu una, cu doua, sustine Perversu de pe Targu Ocna, cel mai bun prieten al lui Jador.

loading...
Acesta a dezvaluit ca cei doi au multe lucruri in comun, care le-a consolidat relatia. Printre acestea se numara si faptul ca, la un moment dat, au iubit aceeasi femeie.
”Culita si Jador vorbesc, ati vazut si voi, nu stiu daca ati fost atenti. Jador i-a spus lui Culita: bai baiatule, tu daca ai ceva sa-mi spui mie sau daca eu iti vorbesc prost tie, vino si zi-mi mie, nu mai vorbi cu astia pe la spatele meu.

Eu am pretentii de la un prieten de-al meu… Bai, n-au ei foarte mare prietenie, dar au! Au ”lovit” aceeasi femeie, baietii! Asta ca sa va fac sa intelegeti! Ascultati-ma putin: eu, de la tine, ca prieten am pretentia sa-mi zici in fata, nu sa te duci sa-mi vorbesti cu 4 persoane pe care tu le-ai vazut de o saptamana”, a explicat Perversu de pe Targu Ocna, intr-un live pe contul lui de Youtube.

Perversu, care il cunoaste foarte bine pe Jador, spune ca acesta pacatuieste prin faptul ca vorbeste mult si uneori fara rost, insa niciodata nu va duce vorba si nu-si va barfi un prieten.

”Jador n-o sa se duca sa vorbeasca despre tine pe la spate. Jador vine si ti-o zice in fata, frate. Si Jador are puterea sa-si ceara scuze, bai oameni buni. Credeti-ma ce va spun, e un copil bine-crescut. Eu am fost la el acasa, familia lui e respectuoasa toata”, a mai spus Perversu de pe Targu Ocna.

Ptietenul cel mai bun al lui Jador crede ca este exclus ca acesta sa paraseasca competitia, desi este grav accidentat. El spune ca interpretul va ramane la Survivor pentru ca este o piesa importanta in emisiune dar si pentru ca acasa nu prea are ce sa faca din cauza pandemiei.

”Jador nu vine acasa, ce sa faca aici, voi nu vedeti ca e jale? Eu de ce am plecat din tara? Am zis ca fac si eu 3 lei si n-am facut. Am avut probleme, a trebuit sa vin acasa ca a murit un unchi de-al meu. Cu ce-am venit de-acolo, s-a dus, paguba tot si cu asta-basta”, a mai spus Perversu.

loading...
In fine, amicul lui Jador a mai vorbit si despre relatia dintre Sebastian Chitosca si Elena Marin. Perversu de pe Targu Ocna crede ca dansatoarea nu a gresit cu nimic atunci cand l-a nominalizat pe fotbalist, pentru ca acesta se leaga mereu de ea.

”Da, frate, o ataca pe Elena mereu, dar daca tu ma ataci pe mine… el se mira de ce Elena il voteaza pe el. Pai pe cine vrei sa voteze? Daca tu te iei de ea si o freci intr-una, pe cine vrei sa voteze fata aia? Pe Morosanu care nu i-a facut nimic? Sau pe oricare dintre aia care n-au deranjat-o? Nu e normal ca tu cu Sebastian asta, cu Chitosca ”Mingioaca”?… Dupa mine, fata aia a votat corect! Asa as vota si eu, daca as fi, nu e logic?”, a mai spus Perversu de pe Targu Ocna.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro