Lidia Buble a clacat si a izbucnit in plans pe Instagram

Lidia Buble a avut un moment de slabiciune pe Instagram si a izbucnit in plans. Motivul: dorul de familia ei. Cantareata are 10 frati si surori raspanditi prin toata tara si reusesc foarte rar sa se intalneasca in formula completa. La aceasta situatie se adauga si restrictiile impuse de pandemie, iar Lidia a clacat!

Lidia Buble posteaza des mesaje de dragoste si de dor pentru familia ei, insa atunci cand dorul de cei dragi devine insuportabil, cantareata izbucneste in plans si nu doar o data si-a aratat si aceasta latura sensibila fanilor sai de pe Instagram.

„Mi-e dor de casa. Mi-e dor de fratii si surorile mele’ a postat Lidia Buble pe InstaStory, impreuna cu o fotografie in care apare cu ochii in lacrimi. Alaturi de mesajul emotionant, Lidia Buble a ales sa posteze si o piesa trista. „Vreau sa merg acasa’, este unul din versurile piesei.

Lidia Buble are 10 frati si surori: Diana, Corneliu, Elisei, Iosif, Lorena , Daniel, Daniela, Beniamin, Estera, Simion. Mai mult, artista are 22 de nepotei si 354 de verisori.

„Sunt foarte mandra de fratii mei! Sunt extrem de talentati si… adevarul este ca trei dintre ei sunt chiar mai talentati decat mine. Canta mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana si Lorena. Ei iau lectii de canto, dar canta si la instrumente muzicale.

loading...
Lorena, cea mai mica este si cea mai talentata din familie. De intalnit, cu totii, ne intalnim cand apucam. Ultima data ne-am vazut la un botez sau binecuvantare, cum se spune la noi. Au lipsit doar o sora care locuieste in Spania si un frate care sta in Bucuresti si nu a putut veni. Imi vine sa plang cand ma gandesc la ei’, spunea Lidia Buble in urma cu cativa ani.

Lidia Buble a marturisit recent ca familia reprezinta pilonul esential care ii ghideaza viata si ca apeleaza oricand la tatal sau pentru un sfat sau pentru o vorba buna. Mai mult, artista spune ca niciodata nu a primit nicio vorba grea din partea familiei sale.

„Noi obisnuim sa mergem la pastor, nu la psiholog si da, este normal ca tatal meu si fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, sa fie si buni sfatuitori. Familia mea stie totul despre mine, nu ma ascund de ei. Este si complicat sa mai ascund lucruri despre mine, mai ales ca apar in tot felul de ziare’, a povestit Lidia intr-un interviu acordat VIVA!

Lorena Buble, una dintre surorile mai mici ale Lidiei Buble, dezvaluia, in urma cu cateva luni, ca a fost la un pas de moarte la doar doua saptamani de la nastere, cand Lidia a scapat-o din brate si a cazut cu capul pe gresie. Ba mai mult decat atat, Lorena Buble a avut fisura pe craniu, de la barbie pana la ceafa.

„Va imaginati copil de doua saptamani aruncat pe gresie, sora mea ma arunca in sus si ma prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Fratii mei s-au adunat toti si s-au rugat pentru mine foarte mult. Dupa ce s-au rugat toti pentru mine, fisura nu mai exista.

loading...
Medicul i-a spus ca a avut prea multe sarcini: Doamna Buble, daca pastrati sarcina, o sa muriti ori dumneavoastra, ori copilul. Eu trebuia sa ies oricum cu un handicap. Copilul va avea o viata foarte chinuita, dumneavoastra la fel, faceti avort, si mami a refuzat.

I-a zis: Domnule doctor, daca Dumneze vrea sa-i dea o viata sa i-o dea, daca nu sa i-o ia, dar eu nu fac asa ceva. A spus ca desi putea sa moara la nastere si copiii ei sa ramana fara mama, ea a ales sa ma pastreze’, a mai spus Lorena Buble.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro