LOREDANA GROZA, ACUZATA DE FANI CA FOLOSESTE PHOTOSHOP

Loredana Groza a fost acuzata din nou ca face exces de Photoshop. Ultimele fotografii publicate de artista i-au facut pe fani sa reactioneze dur.

Constienta de atuurile sale, Loredana Groza nu ezita sa-si etaleze formele dementiale pe retelele de socializare. Insa, ipostazele naucitoare in care a fost surprinsa artista, i-au facut pe fani sa reactioneze. In timp ce unii au laudat-o pentru curaj si silueta dobandita cu multa munca, altii au criticat-o dur.

Artista a publicat mai multe fotografii, in costum de baie, pe o barca. Ochiul vigilent al gurilor rele a fost pe faza, iar acestia au acuzat-o pe artista ca foloseste Photoshop, pentru a-si contura talia.

”In ultima poza se vede Photoshopul. S-a miscat partea stanga”/ Ti-a luat barca razna, Loredano”/ ”Atata Photoshop in prima poza ca nu se mai distinge nici buricul”/ S-a strambat putin barca, dar e ok”, au fost cateva dintre comentariile fanilor.

loading...
La 50 de ani, Loredana Groza arata ca la 30! Ce-i drept, artista trage din greu la sala pentru a avea un trup fara cusur. Cantareata a fost dintotdeauna discreta in legatura cu anumite tratamente la care ar fi apelat insa multe voci sustin ca vedeta ar fi trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o sa aiba un chip si un trup impecabil.

In legatura cu operatiile estetice, vedeta a afirmat, insa, ca secretul frumusetii nu consta in astfel de interventii.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro