Misterul biscuitilor gasiti de Zanni la Survivor Romania!

Zanni de la Survivor Romania a incalcat regulamentul competitiei si urmeaza sa suporte consecintele.

Zanni a facut o dezvaluire socanta in timpul primului consiliu al acestei saptamani! Faimosul a recunoscut ca a gasit doua bachete de biscuiti in republica Dominicana, pe care le-a impartit cu colegii sai. Deoarece este interzis regulamentului, Daniel Pavel i-a transmis ca urmeaza sa fie sanctionat in urmatoarele zile.

Fanii Survivor Romania sunt confuzi cu privire la modul in care Zanni a gasit cele doua pachete de biscuiti, in contextul in care ei nu au voie sa accepte mancare. Yamato Zaharia, fost concurent de la Exatlon, a elucidat misterul biscuitilor gasiti de Zanni. Fostul concurent din Republica Dominicana a marturisit ca se poate intampla ca diferite persoane din staff sau de pe insula sa uite anumite obiecte, inclusiv mancare.

„Tot ce se intampla acolo este real! Dar se intampla ca pe langa traseu cameramanii sau persoanele de acolo sa isi uite biscuiti, mancarea, cafeaua, tigarile, etc… Cand intervine instinctul animalic incepi sa iei tot ce gasesti fara sa te vada nimeni. Este de apreciat ca a impartit cu toti si nu i-a mancat singur”, a declarat fostul Faimos.

loading...
Yamato de la Exatlon a pus capat tuturor zvonurilor ca Faimosii sau Razboinicii ar putea primi mancarea in timp ce se afla in Republica Dominicana.

In contextul in care stau zile intregi fara hrana consistenta, el a adaugat ca este foaret greu sa te stapanesti in momentul in care gasesti ceva de mancare.
„Am vrut sa subliniez faptul ca nu le ofera nimeni pe ascuns sau cand se opresc camerele biscuiti, tigari, etc. Este doar neatentia unor persoane si o foarte mare atentie din partea persoanelor lipsite de mancare. Iti fug ochii ca girofarele dupa lucruri uitate”, a adaugat Yamato Zaharia.

Zanni de la Survivor Romania 2021 a povestit ce a decis sa faca cu cele doua pachete de biscuti pe care le-a gasit pe insula.

Faimosul a impartit cu toti colegii, inclusiv si cu Elena Marin.

„Ea m-a acuzat de cumparare dupa momentul cu biscutii. Sa recunosc pentru cei de acasa. Cand imi e foame, daca gasesc un pachet de biscuiti pe jos pe strada il iau. Am gasit un pachet de biscuiti si l-am luat. Am furat. Imi asum. Se numeste furt, ca nu aveam voie. Am vrut sa-l impart cu echipa. Si am vazut-o pe Elena singura pe plaja si am spus ca s-ar bucura sa-i dau un biscuite, doi.

M-am dus la Elena, desi ceva in mine imi spunea sa nu-i dau. Si i-am spus „ia”. Si ea mi-a multumit. Dupa ce am plecat, dupa o discutie cu Moro, ea a venit la mine si mi-a spus „nu vreau. Ma oftic ca nu mi-ati dat si mie si mi-e frica ca imi puteti scoate ochi”. Mai aveam un pachet de biscuiti, a spus ca nu, dar a luat si din ala. Ea a vrut sa nu ia ca sa nu-i scoatem ochii. A spus ca ii e frica, dar a luat in continuare”, a dezvaluit Zanni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro