Nelu Ploiesteanu a murit!

Nelu Ploiesteanu a murit rapus de coronavirus! Cantaretul se afla in stare grava la spital!

Nelu Ploiesteanu era internat din data de 13 martie la Spitalul Floreasca din Capitala. Artistul, infectat cu SARS-COV-2, a fost intubat, dupa ce a ajuns la spital cu o saturatie a oxigenului de 50%, in timp ce plamanii sai au fost afectati in proportie de 70%.

Medicii spuneau despre starea cantaretului ca este una critica.

Inainte de a fi intubat, cunoscutul lautar a marturisit ca are un mare regret. Mai exact, artistul i-a dezvaluit fiicei sale ca ii pare rau ca nu a ajuns sa aprinda o lumanare la mormantul fiului sau, pentru ca judetul Ilfov se afla in carantina la vremea respectiva.

loading...
Cu toate astea, Nelu Ploiesteanu a rugat-o pe fiica sa sa-i puna o lumanare din partea lui, atunci cand restrictiile se termina.

„Din pacate, artistul inca este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea ca e tare suparat ca nu a mai ajuns la mormantul fiului sau si ii spunea fiicei, care l-a insotit la spital, sa se duca sa-i aprinda o lumanare, cand se va incheia carantina, in Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnatura. A revenit pe 13 martie, pentru ca nu putea respira.
Sa dea Dumnezeu sa se faca bine!”.

Doliu in lumea artistica. Vestea trista a mortii marelui artist a fost data de jurnalista Mara Banica, cea care a si anuntat acum ceva timp ca lautarul este in stare grava, fiind internat cu coronavirus.

”Speram sa nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa-ti Odihneasca sufletul in Rai! ???”, este mesajul plin de tristete, transmis pe Facebook de Mara Banica.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro