Nikolas Sax si Jador, din nou prieteni.

Nikolas Sax si Jador au reluat relatia de prietenie dupa multe certuri, unele facute chiar publice!

Nikolas Sax si Jador sunt din nou prieteni, dupa multe certuri. Cei doi manelisti nu mai vorbeau intr-o perioada, insa acum totul s-a schimbat. Sax si Jador au dat tot raul uitarii si au reluat relatia de prietenie, fara ca nimeni sa se astepte la acest lucru.

Intrebat de foarte multe ori de fanii lui, Nikolas s-a hotarat sa dea cartile pe fata si sa vorbeasca despre cum se intelege cu Jador.

Se pare ca manelistul este in relatii foarte bune cu ”faimosul” de la Survivor Romania, pe care il sustine in competitia fenomen de la Kanal D.

loading...
” Am primit foarte multe comentarii de genul..ba fratilor, cred ca m-am impacat si m-am certat cu Jador de mai multe ori decat m-am certat si impacat cu nevasta mea, cum ar veni. Asa suntem noi, suntem frati, suntem prieteni buni de atata timp, suntem mai mereu impreuna.

Acum ca e la Survivor am trimis si eu mesaj, am fost contactat, i-am trimis mesaj, am facut ce-am putut. Sunt langa el, il iubesc, e fratele meu si el ma iubeste si asa e. Ne-am blocat, ne-am deblocat, ne certam, ne impacam. Plus ca relatia noastra de prietenie si fratia noastra nu consta in a ne afisa, sa vada lumea ca suntem amandoi. Noi suntem fericiti cand stam amandoi acasa la filme”, a dezvaluit Nikolas Sax despre prietenia lui cu Jador.

Pe Instagram au circulat cateva zvonuri, referitoare la relatia de amicitie dintre Sax, Mocanu si Jador. Una dintre fanele fidele ale emisiunii Puterea Dragostei a postat raspunsul lui Nikolas, la una dintre intrebarile adresate de fani. Atenta la detalii, urmaritoarea emisiunii a tinut sa distribuie tot ce a spus Sax referitor la relatia de prietenie dintre el si Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro