Patru concurente noi intra in echipa la Survivor Romania 2021!

Noi concurente vor intra in cea mai dura competitie, Survivor Romania 2021. Faimosii si Razboinicii vor avea parte de patru noi coechipieri.

In competitia Survivor Romania 2021 a existat cea mai controversata eliminare din intreg sezonul. Ana Porgras a trebuit sa paraseasca Republica Dominicana, iar cel care a suferit cel mai mult a fost chiar prietenul ei bun, Zanni. Acum, Daniel Pavel anunta intrarea in competitie a patru noi concurente.

Daniel Pavel anunta intrarea la Survivor Romania 2021 a patru noi concurente, ceea ce ii va face pe concurenti sa fie nespus de bucurosi.

Dupa plecarea Anei Porgras din competitie, Faimosii au suferit extrem de mult, iar Zanni nu si-a mai putut suprima tristetea. Acum, cu totii vor avea parte de noi surprize.

loading...
„Imi pare rau ca a plecat Ana. Ma simt ca pe campul de lupta. A plecat un om foarte bun, un luptator”, a declarat Zanni.

Razoinicii cred ca Faimosii au pierdut un concurent important, insa fiind o competitie nu pot decat sa mearga mai departe.

„Ei au riscat mult, Ana a fost foarte buna in ultimul timp”, a spus Mellina.

Daniel Pavel le va spune concurentilor ca patru noi concurente vor intra in competitie, iar echipele vor fi reintregite.

„Survivor Romania este o competitie si are surprize peste surprize.

Haideti sa le primim pe noile coechipiere”, spune prezentatorul emisiunii.

„De cand am parasit competitia, aici, in Dominicana, ploua incontinuu, ploua torential. Eu ma gandesc ca saracii, dragutii mei, pe care i-am lasat acolo, stau in ploaie si la jocuri sunt uzi rau. Chiar daca e cald aici in momentul in care ploua, e o ploaie foarte rece si imi amintesc eu cum eram eu in momentul asta si imi pare foarte rau de ei”, a declarat si Ana Porgras dupa ce a parasit competitia Survivor Romania 2021.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro