Prima fotografie cu fetita lui Emily Burghelea.

Emily Burghelea a devenit mamica de fetita! Prima imagine cu minunea ei!

Emily Burghelea si iubitul ei sunt in culmea fericirii! Fosta concurenta de la ”Bravo, ai stil!” a devenit mamica de fetita, noaptea trecuta! Dupa 24 de ore de travaliu, Emily este mai fericita ca niciodata dupa ce si-a vazut minunea de fetita. Vedeta a postat si un mesaj foarte emotionat prin care-si anunta urmaritorii din mediul online ca micuta ei este perfect sanatoasa si are 3200 de grame.

Ba mai mult decat atat, Emily a marturisit ca la ora 22.40, seara trecuta, a venit pe lumea fetita ei. Alaturi de o fotografie minunata, Emily a postat si acest mesaj, prin care a anuntat venirea pe lume a primului ei copil: ”24h a durat travaliul insa am reusit sa duc la bun sfarsit misiunea.
loading...
?? La 22.40 am nascut pe cale naturala o fetita perfect sanatoasa de 3200g de care m-am indragostit instantaneu. ? A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. ???? A fost extrem de intens, dar nu m-am dat batuta. Am tinut-o in brate imediat dupa expulzie si m-am pierdut in ochii ei mari si frumosi! ?Ceva mai frumos de atat nu exista pe pamant. ? Ne uitam una la alta cu atata pasiune! A fost atat de puternica! ?? A rezistat travaliului greu, s-a luptat si a castigat! ? Este minunata! Sa stiti ca doamna dr. a spus ca seamana cu @iubitul_lui_emily ???? #newborn #angel #purelove #happiness #thanksgod”.

Emily Burghelea a nascut la o clinica privata din Capitala, dupa ce miercuri seara i s-a rupt apa. Fosta asistenta tv a devenit pentru prima data mamica. Blondina si iubitul ei au devenit parintii unei fetite. In momentul in care i s-a rupt apa, Emily Burghelea si-a anuntat fericita iubitul si au inceput sa se pregateasca pentru plecarea l-a spital.

Iubitul vedetei a filmat-o incontinuu dupa ce a aflat ca urmeaza sa nasca, cu scopul de a nu pierde nicio clipa dintr-un moment asa important.

„Sunt foarte fericita! Toata ziua m-au intrebat astazi gramada de persoane daca am nascut. Absolut toata ziua! Eram asa in dubii (n. red. daca i s-a rupt apa), dar am zis totusi sa ma machiez! Am contractii, dar nu sunt dureroase”, a declarat Emily Burghelea, in drum spre spital.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro