Prima reactie a fostului concurent Exatlon dupa ce Catalina Isopescu s-a stins

Catalina Isopescu a murit! Vestea tragica l-a lovit ca un trasnet si pe Oltin Hurezeanu, iubitul acesteia.

Catalina Isopescu, partenera de viata a lui Oltin Hurezeanu, s-a stins din viata. Vestea cea trista a fost data de Roxana Voloseniuc, o prietena apropiata a Catalinei. ” In lacrimi trecand prin imaginile mele cu ea. Era un suflet atat de special, frumos, creativ, unic.

Si ii sunt recunoscatoare din atatea motive. Odihneste-te in pace prietena mea, Catalina Isopescu”, este mesajul emotionant, postat pe Instagram, de Roxana.

Oltin a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, alaturi de o fotografie cu Catalina.

loading...
” Nu e soare de cand ai plecat”, a fost prima reactie a lui Oltin, fost concurent Exatlon.

„ Catalina este un personaj complex, o femeie uluitoare si extrem de inteligenta. Intr-o perioada in care Catalin Botezatu isi tapeta casa si viata cu insemnele Versace, iar cizmele din perspex pe care le purta Janine erau considerate simboluri absolute ale modei, Catalina trecea senina si eleganta prin viata imbracata invariabil in negru, cu parul strans intr-o coada simpla, oricand dispusa sa intre intr-o discutie cu tema Moda.

Iso traia cu 10 ani inaintea tuturor, bransata la o lume la care doar visam”, a caracterizat-o pe Catalina criticul de moda Ovidiu Buta, acum mult timp.
Partenera de viata a fostului concurent de la Extalon sezonul 1 era divortata, avand un baiat din prima ei casnicie. Catalina se iubea de ani buni cu Oltin Hurezeanu, fostul concurent de la Exatlon.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro