PRIMA REACTIE A MELLINEI, DUPA CE S-A SCRIS CA AR FI RAMAS INSARCINATA LA SURVIVOR

Razboinica Mellina si Faimosul Catalin Morosanu au ajuns in Romania, dupa experienta Survivor Romania, unde au petrecut peste trei luni. Cele doua vedete au dat si primele declaratii despre sentimentele pe care le-au trait acolo.

Desi ieri, in presa s-a scris ca Mellina ar fi ramas insarcinata in timpul emisiunii, dupa ce fanii au observat „burtica suspecta”, odata ajunsa pe aeroportul Otopeni, Razboinica nu a pomenit absolut nimic despre un eventual copil.

„Am stat patru luni aproape in Republica Dominicana si nu mai aveam rabdare sa ajung. A fost cea mai dura experienta din viata mea in care mi-am resetat niste convingeri din viata mea.

Ne-am dat seama cat de binecuvantati suntem si cate lucruri minunte le avem, cum ar fi parintii, fpatul ca avem un acoperis deasupra capului. Am trait ca niste animale si a trebuit sa supravietuim. Cel mai greu a fost sa nu stiu nimic despre familie, daca sunt bine.

loading...
Pentru mine calatoria se terminase si am luptat pana la ultima celula. Asta am fost eu”. a declarat Mellina, pentru KanalD.

Catalin Morosanu s-a comportat ca un adevarat antrenor pentru echipa Faimosilor, dar a avut ghinion. Fostul sportiv si-a rupt meniscul in timpul unei probe.

„Ma simt foarte bine, am o primire extraordinara si nu mi-au spus nimic. Iubesc Romania din toata inima, sa nu mai vad in viata mea nisip si palmieri. Numai la munte ma duc anul asta.

„A fost o experienta foarte grea, trebuia sa fii puternic psihic si sa rezisti in camp. A fost una dintre cele mai grele experiente si sper sa am ce sa le povestesc celor din jur pentru ca a fost o experienta placuta si am avut si experinete neplacute cand trebuie sa stam in camp.

Eu sper sa fi lasat ceva acolo, s fi lasat ceva in Survivor, pentru ca am realizat ca ne consumam energa degeaba, ca uram degeaba, pentru ca atunci cand iesim de acolo suntem oameni normali.

Ma bucur sa am ajuns pe pamant romanesc. Mi-au lipsit mancarea, suportul pishic, familia, fetita mea, prietenii si acum realizez ca trebuie sa le acord mai multa importanta, sa ii iubesc mai mult. Am realizat ca viata este foarte scurt si trebuie sa o traim din plin”, a spus Morosanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro