Primele imagini cu Irina Ceban la Survivor Romania 2021.

Irina Ceban este noua concurenta la Survivor Romania 2021!

Finalista sezonului 5 Bravo, ai stil!, Irina Ceban, intra in cea mai dura lupta pentru supravietuire din jungla Dominicana.

In varsta de 32 de ani, Irisha a acceptat provocarea Survivor Romania si este gata sa infrunte cele mai vitrege conditii de trai.

Dan Pavel a anuntat ca noi concurente intra in competitia Survivor Romania, dupa ce Ana Porgras si Roxana Nemes au parasit concursul saptamana trecuta. Astfel, in episodul de joi, 8 aprilie, Faimosii si Razboincii vor cunoaste coechipierele venite cu forte proaspete in Dominicana.

loading...
„Survivor Romania este o competitie si are surprize peste surprize. Haideti sa le primim pe noile coechipiere”, este anuntul facut de Daniel Pavel.

Irisha este din Republica Moldova si a devenit cunoscuta in Romania dupa participarea in emisiunea Bravo, ai stil!, unde a reusit sa ajunga in Marea Finala. La varsta de 26 de ani, vedeta a luat decizia de a se muta din Chisinau in Romania, pentru a-si lansa cariera muzicala.

Pasionata de moda, I rina Ceban a studiat Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice si a urmat o scoala de stilisti in Romania si apoi una in America.

Moldoveanca este cantareata si stilist, fiind indragostita de arta.

Irina Ceban se considera perfectionista si a acceptat provocarea Survivor Romania pentru ca ii place sportul si sa traiasca experiente noi. Daca ar fi sa castige Marele Premiu, vedeta ar investi in visurile ei asa cum a facut si pana acum.

Irisha a participat in sezonul 5 la emisiunea Bravo, ai stil!, unde a facut o figura frumoasa. Cantareata a reusit sa ajunga in Marea Finala, insa s-a clasat doar pe locul trei. Pentru Irina Ceban a fost o performanta sa ajunga printre finalistele competitiei si sa fie laudata de jurati.

loading...
Raluca Badulescu ii spunea atunci Irinei Ceban ca a avut cele mai frumoase tinute pe parcusul competitiei. „Cred ca tu ai avut cele mai bune gale in acest sezon si, da, ai incheiat extraordinar. Tinuta imi place la nebunie, dansatorii, costumele lor, tot ce s-a intamplat in aceasta seara mi se pare ca a fost adus la perfectiune. Sunt fericita si emotionata, pentru ca momentul tau a fost ceea ce vreau sa vad in aceasta finala. Bravo!”, ii spunea jurata, in Marea Finala a sezonului 5 Bravo, ai stil!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro