Raluca Dumitru este noua concurenta de la Survivor Romania 2021

Raluca Dumitru intra in competitia Survivor Romania 2021 si este pregatita sa ajunga pana in Marea Finala!

Noi concurenti intra in cea mai dura lupta pentru supravietuire din Dominicana. Raluca Dumitru este gata sa demonstreze ca poate face fata cu brio provocarilor de la Survivor Romania 2021!

Raluca Dumitru in varsta de 34 de ani a acceptat sa intre in competitia Survivor Romania, sezonul 2. Vedeta de televiziune se considera o persoana ambitioasa si sustine ca mereu a reusit ce si-a propus in viata.

In prezent, Raluca Dumitru este antreprenor si vlogger. Inca din adolescenta, concurenta a cochetat cu modellingul si a ajuns in televiziune. De asemenea, vedeta a colaborat cu mai multe emisiuni din diferite trusturi, a facut reclame, sedinte foto si a avut mai multe aparitii in videoclipuri.

loading...
De mic copil si-a dorit sa fie la televizor sau sa lucreze in televiziune, iar dupa ce visul i s-a indeplinit a realizat ca isi doreste mai mult, dupa o perioada in care a simtit ca s-a plafonat. Raluca Dumitru a absolvit Facultatea de Management Turistic si Comercial.

Desi nu a facut niciodata sport de performanta, vedeta a practicat, pentru a se mentine in forma, pilates si aerobic.

Ea spune ca doar emotiile de la inceputul competitiei i-ar putea pune mici probleme, insa dupa perioada de acomodare va arata cu adevarat ce poate.

Vedeta si-a dorit sa traiasca experienta Survivor Romania pentru ca ii place tot ce este nou si periculos in acelasi timp.

Daca va castiga Marele Premiu, Raluca Dumitru intentioneaza sa-si cumpere un apartament si sa investeasca intr-un business.

Castigatorul Survivor Romania 2021, sezonul 2, va pleca acasa cu o suma frumoasa in cont. Desi mai este cale lunga pana la Marea Finala, concurentii stiu ca banii pe care ii pot obtine in urma competitiei nu sunt de lepadat. Faimosul sau Razboinicul care va invinge se intoarce in Romania mai bogat cu 250.000 lei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro