Raluca Dumitru, noua concurenta de la Survivor, s-a iubit cu un dinamovist care a facut istorie la Exatlon!

Raluca Dumitru, noua concurent de la Survivor, s-a iubit cu unul dintre cei mai iubiti sportivi de la Exatlon.

Raluca Dumitru este noua concurenta a show-ului Survivor, ea fiind prezentata joi seara in cadrul emisiunii filmate in Republica Dominicana. Bruneta a lucrat ca model si prezentatoare de televiziune, fiind colega, la un moment dat, cu faimoasa Elena Marin.

Raluca Dumitru a fost si vedeta unor pictoriale incitante care, in urma cu cativa ani, au facut din ea o femeie extrem de dorita. Printre cei care i-au facut curte au fost si o serie de fotbalisti. La vremea respectiva, Raluca devenise o atractie printre sportivi pentru ca reprezentase echipa Gloria Bistrita intr-o liga ”organizata” de o publicatie de profil.

In anul 2010, cand Raluca avea doar 23 de ani, paparazzi au surprins-o in compania unui jucator de la Dinamo, care cativa ani mai tarziu avea sa faca senzatie la Exatlon, un alt show de televiziune filmat in Republica Dominicana. Personajul respectiv se numeste Cristi Pulhac, iar la vremea respectiva acesta era mare crai (a se citi: nu era casatorit). Bruneta a incercat sa se fereasca de blitzurile incomode ale paparazzilor, insa nu prea a reusit.

loading...
Pana la urma, ea a trebuit sa recunoasca faptul ca a avut o relatie de scurta durata cu Cristi Pulhac, insa nu a vrut sa comenteze mai multe despre acest lucru.

Ulterior, Cristi Pulhac s-a cuplat cu Raluca Alexandrescu, cea care avea sa-i devina sotie in 2015, moment in care fostul dinamovist s-a cumintit brusc si nu a mai avut nevoie de alte femei frumoase. In 2018, Cristi Pulhac a mers in Republica Dominicana si a luat parte la al doilea sezon al show-ul Exatlon, acolo unde a ajuns pana in fazele finale.

Editia respectiva a fost castigata de Beatrice Olaru.

Pulhac a ramas insa ca unul dintre cei mai simpatici concurenti din istoria show-ului Exatlon. Fotbalistul nu doar ca s-a descurcat excelent pe traseu dar s-a dovedit a fi si unul dintre sportivii cu cel mai dezvoltat simt al umorului dintre cei care au luat startul in aceasta competitie.

Ramane de vazut cum se va descurca Raluca Dumitru la Survivor, ea avand acum o misiune extrem de complicata. Bruneta va trebui sa se adapteze din mers, sa se integreze intr-un grup format deja de mult timp si sa ajunga rapid la acelasi nivel cu ceilalti colegi care ”mananca” traseele inca din ianuarie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro