Roxana Nemes de la Survivor Romania, in lacrimi la TV!

Roxana Nemes a fost invitata la Teo Show si a dezvaluit totul despre experienta Survivor Romania 2021. Ce a spus despre colegii ei?

Roxana Nemes a fost nevoita sa paraseasca Survivor Romania 2021 din cauza problemelor de sanatate. Desi simtea ca mai poate sa faca fata din punct de vedere psihic si sportiv, medicii nu i-au dat voie sa continue.

Problemele cu bila s-au agravat, iar acum are nevoie de operatie.

In lacrimi, Roxana a vorbit in platoul Teo Show despre zilele petrecute in spital si transformarea socanta prin care a trecut din cauza perfuziilor. Totodata, artista a recunoscut ca ii este dor de colegii ei si de competitie.

„Am niste pofte de zici ca sunt gravida.

Cred ca am innebunit pe toata lumea acolo cu pizza. Din pacate trebuie sa mai fac o serie de analize pana sa pot sa mananc acele lucruri. Imi vine sa plang ca am plecat. Chiar am trait asta. Sunt convinsa ca Dumnezeu are alte planuri pentru mine. Am avut ameteli.
Eu nu ma stiam cu problemele astea inainte, aveam alte probleme, dar nu cu bila.

loading...
Nu m-am gandit o secunda ca de asta o sa plec. M-am trezit intr-o zi, am simtit in partea dreapta… Am zis ca nu bag in seama. A doua zi din nou. M-am speriat deja. A patra zi eram la ultimul joc si am strigat la colegii mei, iar in momentul ala am simtit ca m-a fulgerat. Am zis ca nu e in regula.

Am cerut o ecografie, m-au bagat in spital si mi-au zis: Gata, te operam. Am stat trei zile pe perfuzii. De asta eram si asa umflata. Cred ca din cauza sarurilor din perfuzii. M-am transformat, eram speriata de mine. Din pacate, nu s-a mai putut. Nu mai am voie sa fac efort si trebuia sa tin in continuare dieta”, a spus Roxana Nemes despre problemele de sanatate, la Teo Show.

Roxana Nemes a fost implicata si in conflicte de-a lungul sederii ei in competitia Survivor Romania, dar cu toate astea Faimoasa a marturisit ca i-a inteles in cele din urma pe colegii ei, explicand ca totul se datora conditiilor grele in care traiesc concurentii in competitie. Ulterior, cantareata i-a caracterizat pe Faimosi in cateva cuvinte.

„Eu cumva ii inteleg si pe ei. Dar este foarte frustrant, in momentul in care nu aduci puncte nu mananci. Stiu cum te transformi cand nu mananci. Nu iti mai functioneaza creierul. Fara mancare esti neom. Foarte multe frustrari, de la frig, ne-a plouat de atatea ori, dormeam uzi. Acum e din ce in ce mai cald, dar in ianuarie fereasca Dumnezeu.

In anumiti colegi am avut incredere. Incepem cu Elena, cu care eram prietene si din prima m-a nominalizat. Am aflat dupa mult timp. Ai niste asteptari. Am inceput sa ma detasez foarte tare si sa imi vad de focusul meu. Oricine ce ar spune, fiecare e pe cont propriu acolo. Am ramas prietena buna cu Majda. Doamne, este o… E un om deosebit. Cu Alexandra Stan care e de nota 10. Chiar am avut si cu Zanni o discutie si i-am zis ca nu cu mine duce o lupta aici. A stat si le-a gandit. E un baiat foarte inteligent”

Alexandra Stan: rebela, dar un suflet foarte mare si sociabila, descurcareata.

Morosanu: Luptator, dar foarte sensibil.

loading...
Cosmin: Gateste foarte bine. Nu stiu daca stie lumea. Noi cand ne culcam, din cauza lui am visat intotdeauna savarine

Culita: Strategic, dar un om bun.

Elena Marin: A invatat pe parcurs f bine cum sa castige oamenii. Se victimizeaza f mult

Jador: E un copil cu un suflet foarte mare, dar are gura proasta. Nimeni nu se astepta de la el sa aduca puncte

Majda: Un suflet foarte bun, are o caldura foarte mare

Simona: Are caldura fizica, ma lua in brate cand dormeam. E un om foarte bun, nu ma asteptam.

Zanni: Copil, nu e rau, extrem de inteligent, dar neavand un exemplu e usor de influentat si putin cam disperat.

Ana: E o fata foarte faina. Din pacate, e destul de rece. Tine foarte mult in ea si o sa explodeze la un moment dat

Sebi: Sebi incearca sa manipuleze, nu prea ii merge.

Andreea: A venit cu un vibe bun, dar incercand sa fie ok cu toata lumea pierdea alte lucruri.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro