Roxana Nemes ii da dreptate lui Zanni?!

Roxana Nemes si-a dat cu parerea despre fostii ei colegi din competitia Survivor Romania 2021!

Roxana Nemes a vorbit despre fostii ei colegi de la Survivor Romania 2021. Frumoasa artista le-a raspuns urmaritorilor ei din mediul online la mai multe intrebari referitoare la fostii coechipieri din tabara rosie. Roxana a spus sincer ce crede despre fiecare. Fosta concurenta de la Survivor pare sa-i dea dreptate lui Zanni in privinta Elenei Marin.

” Nu e o fata rea! Dar din cauza faptului ca trage cu dintii sa ramana, se victimizeaza prea mult si e obositoare. Parerea mea”, a spus Nemes, pe contul ei de Instagram.

Se pare ca nici despre Sebastian nu are o parere tocmai buna. Roxana a dezvaluit ca Sebi vrea sa manipuleze restul echipei: ”Vrea sa manipuleze, dar nu prea ii iese”. Intrebata daca este de parere ca Zanni este fals, Roxana a spus clar ca NU. De altfel, despre Simona Hapciuc a avut doar cuvinte de lauda, spunand ca are un suflet foarte bun.

loading...
Roxana a fost intrebata si despre Jador. Fosta faimoasa a marturisit ca Jador are un suflet bun, insa il cam strica gura. ” E un baiat cu un suflet foarte mare, dar il ia gura pe dinainte. Ahh si stie foarte bine sa faca show. Ceea ce e important ca artist”, a spus Nemes despre Jador.
Se pare ca si despre Alexandra Stan are o parere foarte buna. Nemes a recunoscut de multe ori, pe pagina ei de Instagram, ca o indrageste pe fosta faimoasa, Alexandra Stan. ”Este nebunici! In sensul bun, normal. E asumata. Si asta imi place!”, a scris Roxana Nemes despre fosta colega de echipa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro