Situatie fara precedent la Survivor Romania!

Situatie fara precedent la Survivor Romania 2021. Fanii au facut petitie pentru revenirea in competitie a Anei Progras, eliminata la consiliul de duminica seara.

Zeci de mii de fani ai show-ului Survivor Romania cer readucerea in cometitie a Anei Porgras, Faimoasa eliminata duminica seara din show-ul care se filmeaza in Republica Dominicana.

Telespectatorii sunt de parere ca Ana este ”cea mai buna concurenta din toate fetele” si nu merita sa plece acasa.

Aproape 20.000 de semnaturi s-au strans in doar cateva ore pe o platforma online specializata in petitii. Initial organizatoarea petitiei spera sa stranga 5.000 de semnaturi, insa acestea au venit in numar mult mai mare.

Cel mai probabil, la ritmul in care vin semnaturile, pana seara s-ar putea strange peste 50.000 de semnaturi.

loading...
”Ana, concurenta de la Survivor, cea mai buna concurenta din toate fetele din competitie, a fost eliminata pe nedrept si vrem revenirea ei in competitie” – asa suna petitia fanilor.

Este pentru prima data cand fanii solicita readucerea unui concurent de la Survivor. In urma cu cateva saptamani s-au organizat petitii pentru scoaterea din show a lui Zanni si a lui Sebastian Chitosca, insa cu mult mai putine semnaturi.

La fel s-a intamplat si cu Giani Kirita, la Exatlon, fanii solicitand la un moment dat eliminarea lui din competitie. Nicidata pana acum, acestia nu au cerut readucerea unui concurent.

Ana Porgras a parasit duminica seara competitia Survivor Romania 2021, dupa ce a fost nominalizata de Jador, cel care a fost numit omul saptamanii prin votul publicului.

4 concurenti au ajuns sa fie nominalizati: de la Faimosi- Ana si Sebi iar de la Razboinici – Mellina si Marius. Cele mai putine voturi din partea publicului le-a avut insa Ana Porgras, ea parasind astfel competitia.

Socul a fost unul urias inclusiv printre concurentii aflati in Republica Domnicana, care nu se asteptau sa plece un concurent atat de bun. Jador s-a luat cu mainile de cap, iar Zanni a izbucnit pur si simplu in plans, mai ales ca dintre toti concurentii se simtea cel mai apropiat de Ana.

loading...
Zanni si Ana si-a recunoscut indirect relatia inceputa, se pare, inainte de debutul show-ului Survivor Romania 2021. Zanni a recunoscut intr-o discutie cu Daniel Pavel ca are o chimie speciala cu Porgras inca de la vizita medicala. Cei doi au facut pereche si la stafeta mixta castigata de Faimosi, duminica seara, iar inainte de inceperea probei au facut un gest de maxima apropiere: au stat cateva secunde lipiti unul de altul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro