Sorin Puscasu rabufneste dupa ce a fost nominalizat spre eliminare

Razboinicii l-au nominalizat pe Sorin Puscasu la Survivor Romania! Cine paraseste competitia in aceasta seara?!

Sorin Puscasu: Am tinut in mine o perioada destul de lunga, foarte multe chestii si nu ma mai intereseaza de absolut nimic.

Starlin: Ultimul moment a declarat razoi pe Albert. Starlin catre Maria si Albert: Voi doi sunteti zero in echipa aceasta.

Elena Marin, din tabara Faimosilor: Puterea, cu siguranta, trebuie s-o gasesti in tine. Asta clar. Asta e lectia pe care noi trebuie sa o invatam la Survivor.

Starlin: Inainte sa fii coada unui leu, incearca sa fii capul unui soricel.

loading...
Zanni: Toata experienta pe care o acumulezi nu sta in aici (in vorbe). E aici (aratand catre cap).

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii fenomen Survivor Romania 2021: Vreti sa stiti care este premiul de recompensa de astazi?

Toti concurentii striga un mare DA.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii fenomen Survivor Romania 2021: Echipa care castiga jocul de recompensa merge la…

Toti concurentii se bucura extrem de mult dupa ce moderatorul competitiei face anuntul mult asteptat: recompensa jocului din aceasta seara.

Incepe o batalie de proportii epice pe o caldura tropicala. Faimosii si Razboinicii lupta pentru o recompensa de nepretuit. ”Emotii de nepretuit, amintiri de nepretuit, experiente de nepretuit. Asta inseamna Survivor Romania ”, sustine Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la Kanal D.

loading...
” In aceasta seara ne vom lua ramas bun de la un membru al echipei Razboinicilor.

Concurentul pentru care visul Survivor Romania se opreste acum si aici este…”, anunta Daniel Pavel la Survivor Romania.
La finalul acestei saptamani un concurent din echipa albastra va parasi competitia din Dominicana. Razboinicii au pierdut meciurile de imunitate, iar dupa ce l-au votat pe Albert Oprea, au fost nevoiti sa trimita un alt baiat in cursa pentru eliminare.

Sorin Puscasu a primit patru voturi din partea coechipierilor si risca sa plece acasa la sfarsitul saptamanii. El spune ca a vrut sa fie nominalizat pentru eliminare pentru a-l proteja pe Starlin, cel mai bun prieten din competitie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro