Sportul si dieta vegetariana au transformat-o total

Irina Loghin, la 82 de ani, face miscare zilnic. Doamna muzicii populare romanesti are un ritual, am putea sa-i spunem, de ani buni. Zilnic, iese in parc la plimbare. Pana nu demult, Irina Loghin nu iesea fara patrupedul sau, Tomita, cei doi avand acelasi traseu de plimbare. Din pacate insa, catelul s-a stins, iar Irina Loghin iese acum singura la plimbare prin parc pentru a face miscare.

Paparazzii CIAO.RO au surprins-o recent, pe indragita artista, in acelasi parc in care se plimba de ani buni. Imbracata cu o pereche de pantaloni negri, lejeri, geaca rosie, si incaltata cu adidasi, Irina Loghin si-a luat casti de protectie impotriva frigului si vantului, esarfa si masca de protectie, dar si un bat pe post de baston, probabil, si a luat la picior aleea principala a parcului.

Cantareata de muzica populara era aproape de nerecunoscut, asta pentru ca avea chipul acoperit de masca de protectie, mai mult, si-a schimbat si look-ul: s-a tuns mult mai scurt si s-a vopsit in nuante de roscat.

Este de inteles precautia artistei, mai ales ca recent a dezvaluit ca a trecut prin experienta neplacuta a coronavirusului. Un ingredient minune ar fi contribuit insa la vindecarea ei rapida.

„Totul vine de la alimentatie, de la cruditati. Eu in fiecare dimineata beau un ceai de catina. O dau prin blender, o strecor si beau un pahar de catina si acum m-am invatat cu el. Catina este cea mai buna”, a marturisit Irina Loghin.

loading...
Pentru cei care nu stiau deja, conditia ei fizica exceptionala se datoreaza nu doar sportului, ci si a unei diete exclusiv vegetariane, pe care a adoptat-o de mai multi ani.

Irina Loghin a declarat intr-o emisiune tv, in urma cu un an, ca patrupedul ei s-a stins si ca i-a lasat un gol imens in suflet. „A fost prietenul meu de 13 ani. Imaginati-va, zi de zi, in parc cu el. Nu credeam ca o sa-mi ramana asa un gol in suflet. Lumea ne crede anormali, nebuni, dar suferi enorm de mult”, a spus Irina Loghin.

Irina Loghin, despre elixirul tineretii
Irina Loghin a reusit intotdeauna sa intoarca toate privirile atunci cand iesea in public. Acest lucru se intampla chiar si acum, iar recent cantareata a dezvaluit cum reuseste sa se mentina in forma. Artista prepara in fiecare an o bautura care este un adevarat elixir datorita proprietatilor nutritionale pe care le are.

Vedeta a dezvaluit cum prepara aceasta bautura gustoasa si sanatoasa.

„Mustul cu hrean, reteta pe care o prepar eu, are un gust extraordinar si se face asa: peste mustul obtinut din struguri, capsunica se numeste soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame, la o damigeana de 25 de litri. In total am facut 75 de litri pentru familie. Am pentru toata iarna. Ce sa vrei mai mult iarna, pe viscol, decat sa bei un vin ca asta?”, a spus Irina Loghin, potrivit click.ro.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro