Theo Rose va deveni mamica pentru prima oara?!

Theo Rose a reusit sa-si surprinda fanii cu cele mai noi declaratii. Este sau nu insarcinata frumoasa cantareata?

Theo Rose a reusit sa ajunga, din nou, in atentia tuturor cu ultimele declaratii pe care le-a facut pe o retea de socializare. Cantareata a declarat, mai in gluma, mai in serios, ca are un patut de bebe in camera personala. Sa fie oare adevarat sau vedeta vrea sa-i tina pe jar pe internauti?

Theo Rose a decis ca este momentul sa spuna, din nou, lucrurilor pe nume. Artista a organizat pe contul personal de Instagram o sesiune de intrebari si raspunsuri, acolo unde fanii au putut sa-si satisfaca cele mai aprige curiozitati legate de cantareata lor favorita.

Astfel, unul dintre fani si-a permis sa intrebe daca sunt adevarate zvonurile conform carora Theo Rose ar fi gravida. Bineinteles ca frumoasa vedeta a oferit un raspuns in stilu-i caracteristic si s-a si amuzat la vederea acestei intrebari.

loading...
”Asa ai auzit tu? Eu am auzit altceva! Ca am facut copilul in tacere si ca am un patut in camera si acolo am un bebelus care nu plange, pentru ca deja are 5 ani”, a raspuns Theo Rose, in gluma.

Cat despre inceputurile carierei lui Theo Rose, aceasta marturiseste cum tatal ei i-a propus sa devina profesoara in satul natal.

”Tata la un moment dat, ca sa mai castig niste bani si pentru ca imi placea asta, am inceput acolo la tara sa lucrez cu copii si mi-am creat o trupa de canto muzica usoara.

Si tata mi-a propus sa ma angajez acolo profesoara in Izvoare, sa am un salariu stabil, sa nu ma mai chinui. Am tras foarte tare sa reusesc, adica au fost picioarele mele peste tot, nu au muncit alti oameni pentru mine. Mi s-au inchis multe usi si a fost tratata ca pe ceva mic si nesimnificativ”, spune Theo Rose.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro