Vesti triste despre Sebi, baiatul disparut in luna ianuarie!

Un copil de 7 ani, gasit pe un camp din Arad! Hainele pe care le purta sunt identice cu ale lui Sebi, baietelul disparut in luna ianurie.

Corbei Sebastian Ionel, baiatul de 7 ani disparut din luna ianuarie, ar fi fost gasit fara suflare pe un camp din Arad. Politistii din Misca, judetul Arad, au fost sesizati sambata, 3 aprilie 2021, in jurul orei 13, de gasirea trupului neinsufletit al unui copil, in apropierea localitatii Vanatori.

Cel care a alertat oamenii legii a fost un cioban, care a gasit cadavrul in apropierea unei paduri, pe un camp intre localitatile dintre Misca si Vanatori, aflat intr-un lastaris.

Politistii au constatat ca trupul neinsufletit al minorului a fost gasit intr-un loc greu accesibil, in stare de descompunere, iar hainele pe care le purta sunt identice cu cele ale lui Corbei Sebastian Ionel, disparut in luna ianuarie.
Cadavrul a fost gasit la 10-12 km de locul in care a disparut Sebi.
„In urma primelor verificari efectuate de politistii ajunsi la fata locului, s-a constatat faptul ca, pe camp, intr-un loc greu accesibil, se afla cadavrul unui copil aflat in stare de descompunere, cu imbracamintea si incaltamintea identice cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, disparut de pe raza localitatii Vanatori, in ziua de 09.01.2021”,

loading...
au anuntat reprezentatii IPJ Arad.
In urma testelor ADN se va putea stabili daca este vorba de Corbei Sebastian Ionel, disparut pe data de 9 ianuarie.

Peste 250 de oameni au participat la cautarea lui Sebi. Vorbim aici despre zeci de pompieri, politisti, localnici, caini de urma, jandarmi, echipaje ale Rescue 4×4, drone de la inaltime, care l-au cautat fara vreun rezultat pe micut, pe o raza de 30 de kilometri.

Trupul neinsufletit al copilului ar fi gasit chiar astazi, dupa doua luni de la disparitie, de catre un cioban.
Sebi a disparut in luna ianuarie a acestui an, dupa ce a plecat la joaca alaturi de mai multi copii din sat. Ei au hotarat sa mearga la stana, insotiti de catre un barbat mai in varsta. El s-ar fi despartit de ceilalti si s-a dus in padure cu pretextul de a cauta fructe, iar acela a fost ultimul moment cand a mai fost vazut in viata. Dupa ce nu s-a mai intors acasa, mama copilului a anuntat autoritatile.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro