VLAD GHERMAN SI CRISTINA CIOBANASU S-AU IMPACAT?!

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu s-au impacat?! Este intrebarea care sta pe buzele tuturor fanilor. Nu de alta, dar gesturile dintre cei doi au dat de banuit.

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu au format unui dintre cele mai iubite si sudate cupluri din showbiz-ul romanesc. La inceputul anului, cei doi au decis, insa, sa mearga pe drumuri separate. Ambii trec printr-o perioada grea, insa au considerat ca asa este cel mai bine pentru ei in momentul de fata.

Au trecut aproape cinci luni de la seprare, dar in tot acest timp… Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu au pastrat legatura si nu de putine ori s-au comportat, in continuare, ca doi iubiti. Iar joi seara, fostii amorezi si-au petrecut seara impreuna, spre bucuria fanilor.

Alaturi de Ruxandra Ion si sotul ei, Cristina Ciobanasu i-a facut o vizita lui Vlad Gherman. Cei patru au petrecut o seara linistita, au comandat pizza, au stat la povesti si au urmarit impreuna serialul ”Adela”. Actorul a filmat-o pe Cristina in timp ce se ocupa de treburile gospodaresti in bucatarie, iar fanii au observat chimia dintre cei doi, care… nu sugereaza o posibila prietenie dupa despartire. Ci mai degraba… o impacare, mult asteptata de fani.

loading...
A doua zi, dis-de-dimineata, Cristina Ciobanasu a scos din folderul cu amintiri o fotografie in care Vlad Gherman dormea alaturi de pisicuta pe care au adoptat-o pe vremea in care formau un cuplu. Ulterior, actorul a publicat pe contul sau de Instagram o forografie in care era pe Video Call cu fosta iubita, care ii arata animalutul de companie.

”Pai nu tin eu legatura cu Printesa mea?”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro