ADEVARATUL MOTIV PENTRU CARE JO SI JUNO S-AU DESPARTIT.

Timp de trei ani, Jo si Juno au format un cuplu foarte iubit de public. Din pacate, cei doi artisti au ajuns la concluzia ca au nevoi diferite si ca e mai bine sa se desparta. Dupa o perioada de „doliu „, Jo a decis sa-si deschida sufletul si sa vorbeasca despre ruptura.

Cantareata s-a simtit pregatita pentru a vorbi despre separarea de Juno si sustine ca au decis sa mearga pe drumuri separate pentru ca „nu mai straluceau” impreuna.

” Cred ca Juno este un om minunat, iar eu, la fel. La un moment dat, noi doi impreuna nu mai straluceam atat de tare fata de potentialul pe care il aveam sa stralucim separat. Eu cred ca e o dovada de maturitate si de iubire sa poti sa recunosti cand nu-i mai faci bine omului de langa tine si sa-i dai drumul. (zambeste) Ne-a fost greu, inca ne este, ne iubim mult la nivel de suflet, dar pur si simplu nu mai gasim intelegere in planul asta.”, a declarat Jo pentru Viva!ro.

Artista spune ca de-a lungul relatiei au mai avut suisuri si coborasuri, dar sufletul lor nu a fost niciodata impacat cu decizia de separare.

loading...
„Ne-am tot acordat sanse, pentru ca sufletul nostru nu a fost niciodata impacat cu decizia de separare. E o lupta puternica intre rational si sentimental. Nu cred in povestea cu „ciorba reincalzita, cred ca trebuie sa ne ascultam sufletul, dar sa nu uitam sa avem si mintea cu noi. De multe ori, doi oameni au nevoie sa ia o pauza, sa se vindece separat ca sa poata sa straluceasca mai apoi impreuna. „, a mai spus artista.

Mai mult decat atat, cantareata sustine ca pana sa-l intalneasca pe Juno nu stia ce inseamna gelozia, dar acum a aflat. Poate din cauza faptului ca nu a avut un partener care sa atraga privirile sau poate ca relatiile ei nu au fost atat de intense, nici ea nu stie exact.

„Pana la el, nu am fost geloasa. (rade). In relatia cu Juno am fost. Nu gasesc o explicatie pentru asta. Poate pentru ca, pana la el, nu mai avusesem langa mine un barbat care sa atraga TOATE privirile. (rade) Glumesc… Sunt geloasa, dar nu prea sunt fara motiv, ca sa o zic pe sleau. Ce n-as putea sa iert niciodata ar fi minciuna. Sunt o persoana foarte sincera, transparenta si deschisa. Nu imi place sa fiu mintita.”, a conchis artista.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro