Adevarul despre strategiile lui Albert Oprea de la Survivor Romania

Sindy a vorbit despre eliminarea din competitia Survivor Romania, dar si despre relatia cu fostii sai colegi de echipa.

Sindy a fost eliminata de la Survivor Romania. Fosta concurenta a vorbit, astazi, despre intreaga experienta din Republica Domicana, despre strategii, momente mai putin placute, dar si despre fostii colegi de echipa.

In cadrul emisiunii Teo Show, Sindy a recunoscut faptul ca abia dupa trei saptamani a reusit sa se acomodeze cu locul, efortul si jocurile.

Aceasta a mai adaugat ca pentru femeile din competitie a fost mult mai greu, iar pentru ea lucrurile au devenit si mai dificile, fiind si o fire emotiva.

Insa, inainte de a parasi competitia, Razboinica a presimtit ceva. S-a dus si i-a imbratisat pe Marius si Andrei, chiar inainte de Consiliu, iar seara a fost eliminata.

loading...
„A fost foarte cald, stateam mult de tot in caldura. Noaptea era frig, eu sunt foarte friguroasa si inghetam. Din punct de vedere psihic este foarte greu, mai ales pentru femei. Presiunea este foarte mare, eu oricum sunt foarte emotiva si aveam niste emotii de credeam ca imi sare inima din piept, mai ales atunci cand eram la linia de start. Primele trei saptamani au fost dezastru, apoi am inceput sa ma reglez.

Eu, fiind foarte grabita, stiam ca o sa imi fie greu la final. Cand nu ai rabdare, e greu sa te concentrezi. Si era si Jador care urla atat de tare incat nu ma puteam concentra. (…)
Am avut un presentiment inainte sa ies. Nu tin minte daca am visat, dar am avut o presimtire dimineata. Nu am vrut sa spun nimanui, dar chiar inainte de Consiliu i-am imbratisat pe Marius si pe Andrei si le-am spus ca o sa imi fie foarte dor de ei.”
, a declarat Sindy.
Despre Albert Oprea, Sindy sustine ca acesta s-ar fi bazat pe faptul ca este votat de lume si nu ar mai fi depus efort pentru a aduce puncte.

„Eu am urmarit tot show-ul inainte sa intru. L-am sustinut pe Albert cand eram acasa. Si cand am intrat l-am sustinut, atunci el chiar aducea puncte.

Apoi a avut o perioada in care s- a intamplat sa nu mai ia puncte si sa iasa tot timpul favorit. Am inteles, nu e nimic rau sa iesit favorit. Dar eu consider ca cel care este favorit ar trebui sa aduca puncte. A avut o perioada destul de proasta, noi am incercat sa-l impingem de la spate. Recunosc, s-a cam exagerat, mai ales din partea lui Sorin si poate s-a creat o mica presiune si din cauza asta.
El a iesit tot timpul favorit si s-a relaxat pentru ca stia ca ramane in show chiar daca nu aduce puncte. S-a vazut ca mereu era relaxat. Am incercat sa il ajut. Eu voiam sa ii spun sa faca ceva, am stat cu el, ii aratam cum sa arunce si cred ca lumea a vazut altfel, ca eu am trecut pe partea lui Sorin. Uneori, la jocuri foarte importante, l-am rugat atat de frumos sa fie atent si sa ia punctul.”, a mai adaugat fosta Razboinica.

loading...
In continuare, fosta concurenta de la Survivor Romania si-a mai caracterizat si fostii colegi de echipa.
Mellina: O persoana minunata, o adevarata luptatoare, nu i-a fost frica niciodata!
Maria: Puternica, tare puternica psihic
Mari: Competitiva
Musty: Are o inima buna
Roxana: Dragalasa
Sorin: Ambitios tare
Starlin: E foarte dragut
Andrei: Cea mai corecta persoana pe care o cunosc
Alin: Ambitios
Romina: Talentata
Marius: Incredibil, in sensul bun
Maria: Talentata
Vera: Faorte draguta
Adelina: E minunata
Bogdan: Are ambitie
Albert: Inteligent, tot timpul gandeste

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro