Alexandra Stan, umilita de Tristan Tate.

Alexandra Stan si Tristan Tate au trait o poveste de dragoste tumultoasa, iar cantareata a ramas cu un gust amar. Cu aceasta au aparut in presa poze intime facute in mare secret de ea si de proprietarul saloanelor de videochat. Cunoscuta blondina s-a declarat intristata de gestul facut de fostul partener, recunoscand ca a rupt orice legatura cu acesta inca de la despartire.

Alexandra Stan si Tristan Tate au trait o poveste de dragoste tumultoasa, iar cantareata a fost neplacut surprinsa atunci cand s-a trezit ca anumite poze delicate au ajuns in presa. In una dintre fotografii, ea apare topless in bratele fostului iubit, iar acum, aceasta a decis sa rupa tacerea si a dat de inteles ca aceste intimitati au fost date spre publicare chiar de controversatul barbat.

“Este foarte trist ca, in 2021, inca se dau poze din intimitate la presa. Mi se pare jenant ca unii asta cred ca inseamna sa fii barbat. Cred ca ar trebui fiecare sa isi vada de treaba lui, separat”, a declarat Alexandra Stan in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Idila dintre Alexandra Stan si Tristan Tate nu a durat foarte mult, iar vedeta a decis sa rupa orice legatura cu barbatul alaturi de care a trait cateva clipe fierbinti. Aceasta a dezvaluit si motivul pentru care intre ei nu a durat relatia, explicand ca el nu este omul alaturi de care ar putea avea o poveste de dragoste serioasa.

loading...
“Sunt o persoana asumata. Am avut relatii lungi, serioase. Dar, in ultimele luni, am fost singura. Vis-a-vis de ce s-a scris in presa, am iesit de cateva ori si am simtit ca nu e ce trebuie, nu e barbatul cu care as putea incepe ceva serios si am rupt orice legatura.”, a mai spus Alexandra Stan pentru publicatia mentionata mai sus.

Alexandra Stan a surprins pe toata lumea in ultima perioada. Dupa ce aceasta a vorbit despre orientarea ei si a oferit detalii picante legate de barbatii din viata sa in cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, aceasta a aparut in ipostaze indecente alaturi de Tristan Tate.

Cei doi au trait o idila amoroasa timp de o luna, timp in care Alexandra Stan era inca intr-o relatie cu Bogdan, iubitul ei oficial. De asemenea, superba blondina a locuit o perioada cu afaceristul in casa detinuta de el si de fratele lui, Cobra Tate, potrivit informatiilor obtinute de jurnalistii de la spynews.ro. Totusi, cantareata si-a dat seama rapid ca barbatul controversat nu ii va oferi stabilitate, asa ca s-a intors la partenerul ei.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro