Ana Porgras, mesaj pentru Sindy dupa ce a parasit Survivor Romania 2021

Ana Porgras, prima reactie dupa ce Sindy de la Razboinica a parasit Survivor Romania.

Sindy a parasit seara trecuta competitia Survivor Romania, dupa ce a strans cele mai putine voturi din partea telespectatorilor. Razboinica si-a luat ramas bun de la colegii ei, dupa multe jocuri in care a dovedit ca in ea trieste un spirit de supravetuitoare. Printre persoanele care au reactionat dupa plecarea lui Sindy din competitie se numara si Ana Porgras.

Faimoasa a avut numai cuvinte de lauda la adresa Razboinicei, pe care o considera mult mai puternica decat actualele fete din echipa rosie.

„Sindy a iesit din competitie. Mie, sincer, imi pare rau de ea. Eu cat am fost in competitie si am concurat cu ea a fost WOW pentru mine. Era super forta pe traseu si chiar alerga pe traseu. Daca mai avea timp sa se refaca, era chiar WOW, le rupea in doua pe Faimoase.

loading...
Mie imi pare rau de treaba asta, dar asta e adevarul”, a declarat Ana Porgras, pe pagina sa de Instagram.

A fost un consiliu plin de emotie pentru Razboinicii. Echipa albastra si-a luat ramas bun de la Sindy, dupa ce a avut cele mai putine voturi din partea telespectatorilor. Ea a marturisit ca a avut o presimtire ca va parasi competitia.

„Am avut o presimtire astazi. Asta este, inseamna ca drumul meu s-a incheiat la Survivor. Sunt bucuroasa ca am reusit sa ajung pana aici, mi-am dorit mult sa ajung la aceasta competitie.
O sa plec cu capul sus. Nu am niciun regret, sunt fericita, nu sunt trista, nu am nicio problema. Castigatorul sa fie unul din echipa mea si le urez bafta tuturor. Mi-a placut, a fost frumos.

Ma duc acasa la ai mei, oricum ma asteapta. Am primit acel video si au spus ca ma asteapta, au avut si ei o presimtire, pentru ca telepatia noastra e foarte puternica.
Nimic nu e mai important decat familia pentru mine, ma gandeam ca pot sa stau mai mult timp departe de familia mea.. Chiar inainte sa vin le-am spus parintilor ca m-as muta intr-un loc exotic, dar aici am realizat ca nu a m-as muta nici macar din oras, sa nu-i pot imbratisa, sa vorbim doar la telefon e nimic. O sa apreciez totul mult mai mult cand ajung acasa”, a spus Sindy de la Survivor Romania.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro