Andra a starnit controverse cu ultima aparitie. Sotia lui Maruta, insarcinata pentru a treia oara?

Intrebarea pe care toti fanii Andrei Maruta si-au pus-o in ultima perioada: ”Este sau nu vedeta insarcinata?”

Andra Maruta si-a luat fanii prin surprindere cu ultimele aparitii din cadrul emisiunii pe care o jurizeaza, ”Romanii au Talent”. Vedeta a recunoscut de cateva ori ca in timpul pandemiei de coronavirus, cat timp au fost salile de sport inchise, a luat in greutate. Celebra cantareata a tinut sa lamureasca lucrurile, la acea vreme, dupa ce internautii au asaltat-o cu mesaje referitoare la o posibila a treia sarcina.

„ Am reinceput sportul acasa. Bineinteles ca salile de sport sunt inchise. Am inceput si dieta, mai multa apa, mai putina mancare, dar am mese regulate. Iar acum ma duc sa imi fac manichiura, ma duc la Mari si abia astept.

Sunt binedispusa cred ca asta se datoreaza faptului ca am inceput sportul, pentru ca imi da un vibe si io energie foarte buna.

loading...
Desi, dupa perioada de COVID, trebuie sa recunosc ca am avut o perioada in care ma simteam foarte obosita. Incep sa ma simt mai bine, mai energica si sper sa simtiti si voi asta”, spune Andra, in urma cu cateva saptamani, pe Instagram.

Cu ultima aparitie din Semifinala ”Romanii au talent”, Andra si-a luat prin surprindere fanii.
Artista a purtat doua rochii superbe in prima gala a semifinalei, in care i se vedea putin burtica crescuta. Ei bine, in urma acestor fotografii, internautii s-au gandit la posibilitatea ca sotia lui Maruta asteapta al treilea copil. De aceasta data, Andra nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest lucru, asa cum a facut-o acum cateva luni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro