Andreea Balan si George Burcea au facut pace de dragul copiilor!

Se pare ca apele au inceput sa se linisteasca dupa despartirea cu scantei dintre Andreea Balan si George Burcea.

Recent, Andreea Balan a facut dezvaluiri despre relatia pe care o are in prezent cu George Burcea, tatal copiilor ei. Desi amandoi si-au refacut viata, fiind implicati in alte relatii, divortul nu s-a pronuntat inca.

Intr-un interviu acordat revistei Unica, Andreea a atins intr-un final si subiectul „George Burcea”. Cantareata a dat de inteles ca isi doreste ca lucrurile sa intre pe un fagas normal si sa stea cat mai departe cu putinta de scandaluri.

„Nu-mi plac zvonurile si barfele tocmai din acest motiv nu le voi discuta. Imi doresc sa fim ambii linistiti si fericiti pentru copiii nostri, fiindca avem doua fete superbe care au nevoie de toata dragostea si atentia noastra”. „De la inceput, din prima zi de viata a Ellei, mama mea mi-a fost alaturi de noi, iar de cand avea Ella trei luni pana recent, am avut o bona ziua.

loading...
Acum a devenit foarte usor, deoarece au crescut, merg la gradi de la 9.00 la 17.00, iar seara sunt eu si cu mama”, a povestit Andreea Balan.

George Burcea posteaza destul de des poze alaturi de cele doua fiice ale sale, Clara Maria si Ella Maya. Desi pe contul sau de Instagram, actorul incearca sa aduca un vibe bun de fiecare data, se pare ca un comentariu i-a stricat starea de spirit. O persoana care il urmareste in mediul online a tinut sa ii atraga atentia, spunandu-i ca nu se mai ingrijeste de cand s-a despartit de Andreea Balan.

„Ce frumos erai cand stateai cu Andreea Balan. Acum zici ca esti de cartier, neingrijit. Fiecare casa are certuri, dar tu ai ales cariera”, i-a scris o internauta, insa acesta nu a ramas indiferent.

George Burcea i-a oferit un raspuns pe masura. „Oare chiar nu aveti viata personala? Nu aveti rusine? Casa voastra pute. Acum astept comentarii cum ca vorbesc urat, agresit… Luati cu paine”.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro