Andreea Ibacka, insarcinata a doua oara

Cabral si Andreea Ibacka vor deveni parinti pentru a doua oara.

Andreea Ibacka a dat vestea cea mare, in urma cu putin timp! Frumoasa blondina a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, in care anunta ca este din nou insarcinata. Cabral si Andreea Ibacka mai au o fetita, Namiko, in varsta de trei ani.

Cei doi le-au dat un indiciu fanilor. Urmatorul bebelus urmeaza sa junga pe lume in toamna acestui an. Felicitarile au inceput sa curga imediat pe pagina de socializare a celebrei actrite. In fotografie apar Cabral si fetita lor, in timp ce viitoarea mamica este asezata pe o canapea, cu mana pe burtica de gravida. „Inca unul. Livrare: toamna 2021”, este mesajul transmis de Andreea Ibacka si sotul ei, in dreptul fotografiei.

„Felicitari ?, sarcina usoara Andreei si sanatate tuturor, sunteti o familie minunata”, „Felicitari si sarcina usoara! ”, „Minunaaaat, sa fie intr-un ceas bun, oameni faini! Multa sanatate si sarcina usoara, Andreea”, sunt doar cateva dintre reactiile internautilor.

loading...
Cabral si Andreea Ibacka sunt doi parinti extrem de grijuli cand vine vorba de fiica lor, Namiko. Viata in lumina reflectoarelor poate deveni solicitanta, motiv pentru care timpul cu familia este de multe ori limitat. In acele momente, celebra actrita apeleaza la mama sa pentru ajutor.

„Evadez de acasa si ma bazez pe mama. Este foarte frumos sa fii mamica, pe langa toate greutatile pe care le intampinam ca proaspeti parinti. Avem un copil cuminte si sanatos. Ii multumesc mult lui Dumnezeu ca pot sa traiesc experienta asta.

Nu prea plange, e foarte cuminte. Noaptea doarme si se trezeste spre dimineata ca are nevoie de masa si ma trezesc pentru ca trebuie o alaptez. Cabral e destul de prins cu filmarile si are nevoie sa se odihneasca, pentru ca filmeaza 12 ore”, a declarat Andreea Ibacka, pentru Viva.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro