Antonia s-a afisat cu burtica de gravida pe Internet.

Antonia a surprins pe toata lumea, dupa ce a postat o fotografie cu burtica de gravida.

Antonia este o cantareata extrem de apreciata in tara noastra. Pe langa o cariera de succes, artista are si o familie extrem de frumoasa. Insa se gandeste frumoasa cantareata sa devina mamica pentru a patra oara?! Ultima imagine postata a surprins pe toata lumea.

In urma cu putin timp, pe retelele de socializare, Antonia a postat o imagine cu burtica de gravida. Insa, fotografia nu este una recenta, ci este facuta, cel mai probabil, de cand artista era insarcinata cu primul baietel. Alaturi ii este si fiica ei- Maya, care ii tine mana pe burtica si zambeste la camera.

O pagina care o sustine pe indragita artista a decis sa reposteze fotografia, iar iubita lui Alex Velea a decis sa o posteze si ea. Nostalgica, artista si-a adus aminte de perioada in care era insarcinata si de momente placute pe care le-a trait atunci.
Au fost mai mult decat prieteni, au format o familie. Lucrurile s-au schimbat pe parcurs, iar relatia dintre acestia s-a racit. Antonia a vorbit despre scandalul cu Lino Golden si Mario Fresh si se arata extrem de dezamagita de ceea ce s-a intamplat intre ei.

loading...
„ Eu, fiind femeie, am fost foarte dezamagita. Dar am invatat sa trec peste. Nu ma mai gandesc la asta, pentru ca depun prea multa energie. Doar si-au aratat fetele lor adevarate, nothing more. Nu prea am comentat acest subiect nici eu, nici Alex.

Nu mai exista pentru noi oamenii acestia, atat. ”, a declarat Antonia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro