Avocatul Mirelei Vaida, despre noul atac al agresoarei

Avocatul Mirelei Vaida a intrat in direct la Romania TV si a vorbit despre noul atac al agresoarei Antoanela, care a socat o tara intreaga. Aurel Moldovan a declarat ca o sa depuna o noua plangere pentru tentativa de omor, in speranta ca, de aceasta data, se vor lua masuri.

Avocatul Mirelei Vaida a declarat ca prezentatoarea este extrem de speriata si se teme pentru viata ei. „Mirela Vaida este terifiata de tot ce se intampla in acest moment. Din punctul meu de vedere, nu este decat o continuare a tentativei de omor.

Este rezultatul a unei anchete defectuaoase. O sa depunem in continuare o plangere pentru tentativa de omor. Mirela era pazita de un agent de securitate angajat de Antena 1, nu de statul roman”, a declarat Aurel Moldovan.

Prezentatoarea TV a intrerupt subiectul zilei pentru a discuta despre momentul in care Antoanela a revenit la Antena 1 si a spart un geam, asta pana cand au ajuns autoritatile. Vedeta a inceput sa planga si a declarat ca se teme pentru viata ei, se simte urmarita si amenintata, pentru ca agresoarea a fost lasata in libertate.

loading...
„Am din nou sa va dau o veste pentru mine din nou socanta, pentru ca ne vizeaza in mod direct si personal si fac un apel clar catre Politie si procurori. Antoanela cea care a venit in direct sa ma atace cu bolovanul, in urma cu 2 minute a venit din nou la usa pe care noi o tinem acum incuiata, aceeasi usa pe care ea a mai intrat o data cu bolovanul, dezbracata, cum o stiti. Ne-a spart toate geamurile.

M-am speriat foarte tare pentru ca se auzeau bolovani trantiti in geam. Aceasta e masina mea si imi era foarte teama ca-mi va distruge masina. Efectiv, suntem terorizati. Ma simt terorizata si intr-o continua teroare si amenintare de catre aceasta femeie in numele careia am depus nenumarate plangeri penale pentru amenintare, tenativa de omor.

Procurorii nu inteleg, nu au retinut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia dupa o saptamana. Femeia vine din nou dezbracata ziua in amiaza mare si iata ce face in sediul nostru la doar 3,5 metri de locul in care ma aflu. Mi se pare ca suntem ca niste caini care latra la luna. Facem apeluri disperate catre Politie care a venit sa o ia si probabil ca maine Antoanela va fi din nou aici.

Ce trebuie sa fac? Chiar trebuie sa moara cineva pana autoritatile isi dau seama ca suntem intr-un real pericol? Ma simt urmarita peste tot, ma simt amenintata. Sa ma protejeze naibii cineva.

Imi e frica sa ies din casa. Procurori, ati lasat-o libera. Ce pot sa fac? Daca fac singura dreptate ma lasati si pe mine libera? Sunt terorizata!” a spus Mirela Vaida plangand la Acces Direct.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro