Boala de care sufera Andreea Mantea

Boala de care sufera Andreea Mantea. In ultima vreme, bruneta s-a tot confruntat cu intrebari din partea prietenilor virtuali, in ceea ce priveste burtica ei. Desi toata lumea spunea ca este insarcinata, prezentatoarea a negat si a marturisit ca sufera de o afectiune care o baloneaza.

Boala de care sufera Andreea Mantea. Vazand ca intrebarile despre burtica pe care o afiseaza nu se opresc, vedeta a decis sa le spuna adevarul fanilor, pentru a elimina orice zvon. Recent, bruneta a mentionat si ca are bila lenesa, despre care se stie ca este „responsabila” cu balonarea, mai ales daca persoana care are aceasta afectiune nu urmeaza un regim alimentar strict.

„Nu sunt insarcinata si mi-e greu sa raspund tuturor celor care ma intreaba de ce am aceasta burtica daca nu sunt insarcinata. Mi-e greu sa le explic afectiunea cu care ma confrunt… pentru ca este o afectiune.

Nu este grasimuta, suncuta. Nici n-am vreo silueta demna de invidiat, dar cateodata se intampla sa ma umflu. O alergie, o boala autoimuna. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea pe una dintre retelele de socializare.

loading...
“Pe la sfarsitul clasei a IX-a, la inceputul vacantei de vara, am luat ziarele si-am cautat printre anunturile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mica, singurul la care mi-am dat seama ca aveam sanse era cel care anunta un post vacant de picolita intr-un restaurant. M-am gatit si m-am prezentat la interviu.
Am fost intrebata daca sunt in stare sa duc o tava plina cu bauturi. Am inghitit in sec si-am zis ca: «Da». Cand mi-au pus tava in brate, pe tocuri fiind, dupa trei pasi am scapat-o. Patroana a fost insa amabila, mi-a spus ca-i place de mine si ca ma angajeaza, chiar daca n-am experienta.

M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur ca toti banii pe care ii castigam ii dadeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se pareau extrem de importante: pantofi, genti, rochite etc”, a povestit vedeta intr-un interviu mai vechi, acordat Revistei Formula As.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro