Cand va naste Daniela Iliescu? Iubita lui Culita Sterp este din ce in ce mai aproape de termen

Mama Geta a spus cand va naste Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp.

Daniela Iliescu este pe ultima suta de metri cu sarcina. Viitoarea mamica este din ce in ce mai aproape de termn, iar, astazi, mama Geta a spus cand va naste nora ei.

Daniela Iliescu traieste o perioada extrem de frumoasa la momentul actual. Tanara este insarcinata cu primul copil, iar in urmatoarea perioada urmeaza sa aduca pe lume un baietel.

In exclusivitate pentru WOWbiz.ro, mama Geta a spus cand va naste nora ei. Se pare ca baietelul lui Culita Sterp si al Danielei Iliescu urmeaza sa vina pe lume intre 10 si 15 iunie.

Iubita artistului este din ce in ce mai emotionata si abia asteapta sa isi tina bebelusul in brate.

loading...
Mama Geta- Baietelul lui se naste cam prin 10 iunie, maxim 15 iunie. Dar din cate am inteles nu e gata competitia. Copilul e deja spre usa, pozitia e buna. Acum asteptam. Eu am crezut ca va fi gata pana atunci. Sigur ca nu ii face bine (n.r

  • Danielei). Sa vina si Culita sanatos.(…) Culita, intr-adevar, a fost mai gagigar, Daniela stia. Dar sper de aici incolo sa isi vada de treaba. Acest Survivor a fost armata pentru el.
    In continuare, mama Faimosului ne-a mai spus ca, in aceste momente, Daniela este destul de emotiva, isi doreste sa il aiba alaturi de iubitul ei, sa o incurajeze si sa se simta in siguranta.

Mama Geta- Si ea a mai plans acolo in coltul ei. Dar i-am spus sa priveasca lucrurile asa cum sunt. Si-ar dori cand naste sa fie intampinata de el, cu flori, cu aplauze.

Pe contul ei de socializare, Daniela Iliescu a facut primele declaratii dupa cearta dintre Raluca Dumitru si Culita Sterp. Viitoarea mamica incearca sa se tina cat mai departe de genul acesta de probleme in perioada aceasta.

„Dragii mei, va rog sa nu imi mai trimiteti mesaje jignitoare la adresa Ralucai sau sa ma intrebati de ce nu postez si eu parerile proaste despre ea cum o fac altii despre Culita.

Nu am niciun interes sa postez mesaje despre ea cu pareri negative pentru ca nu ma intereseaza sa stric imaginea nimanui, nici sa influentez pe nimeni cum ca unul e mai rau ca altul. Ei stiu cel mai bine ce se intampla acolo, pe mine ma depaseste situatia si nu vreau sa alimentez discutiile unor indivizi care isi dau cu parerea pe internet. Singura mea datorie fata de Culita este sa ii atrag atentia cand si unde a gresit atunci cand voi avea ocazia, nu sa fac o campanie de hate contra Ralucai sau a altor persoane asa cum se procedeaza in alte parti, pentru ca nu imi face cinste o astfel de abordare” , a scris Daniela Iliescu, la InstaStory.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro