Catalin Morosanu a dezvaluit ce s-a intamplat, de fapt, intre Elena Marin si Zanni la Survivor Romania

Catalin Morosanu a reactionat dupa ce Zanni a marturisit ca i-a furat mancarea Elenei Marin la Survivor Romania. Ce spune fostul Faimos?

Catalin Morosanu a fost prieten cu Elena Marin pe cand se afla in Republica Dominicana la Survivor Romania. Acum, dupa o buna perioada in care s-a reintors in tara, Faimosul vorbeste despre conflictul dintre dansatoare si Zanni, care, de altfel, a recunoscut ca i-a furat mancarea acesteia.

Catalin Morosanu a urmarit show-ul Survivor Romania, acum ca a plecat din competitie si spune ca Stefan a facut foarte bine ca l-a infruntat pe Zanni, dat fiind faptul ca Faimosul este mereu insetat sa se certe cu ceilalti.

Cat despre conflictul dintre Elena Marin si Zanni, Catalin Morosanu spune ca cel din urma a recunoscut ca i-a furat mancarea colegei sale, insa toata lumea stia acest detaliu de la bun inceput.

loading...
„Mi-a placut de Stefan, e asumat! L-a infruntat barbateste pe Zanni, nu l-a lovit, dar i-a spus ceea ce avea sa ii spuna.

Eu nu as fi putut face asa ceva, nu aveam cum sa ma duc in acest mod spre Zanni, ar fi fost mult prea disproportionata infruntarea. In plus, ca eu am fost totusi un fel de lider acolo, nu ar fi fost ok, trebuia sa fiu cel mai echilibrat. Baiatul acela (Zanni n.r) nu este chiar cel mai corect. Iar Stefan, s-a vazut, nu admite asemenea lucruri. Ma bucur ca, totusi, nu au avut loc lucruri mai grave.

Acum a recunoscut ca a furat de la Elena. Noi stiam, stiam ca este el, deja, dupa atat timp petrecut impreuna, stiam imediat cand cineva minte, cand cineva face ceva urat. Dar acum, dupa 3, dupa 4 luni a recunoscut. Si, sa fim seriosi, scandalul de la asta a pornit, ca Zanni a furat. Acum, cu seninatate, recunoaste ca a furat de la Elena Marin, dar ca a terorizat-o timp de 3, de 4 luni, nu si-a cerut scuze”, a declarat Catalin Morosanu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro