Ce spune Andreea Balan despre relatia ei cu Andra.

Andra si Andreea Balan sunt doua artiste care au in spate o cariera longeviva in industrie. Iata care este relatia dintre cele doua.

Andreea Balan si Andra sunt doua dintre artistele care au rezistat in industria muzicala de-a lungul timpului. Putem spune ca ambele nu mai au nevoie de nicio introducere, fiind doua dintre figurile deja consacrate in fata noastra.

Bineinteles, cele doua se cunosc de ani de zile, de vreme ce activeaza in acelasi domeniu, insa putini sunt cei care stiu, de fapt, cum se inteleg cele doua, pentru ca rivalitatea dintre artisti nu este ceva iesit din comun.

Fiecare vrea sa piesa pe care o scoate si in care investeste timp si sentimente sa fie cea care ajunge sa rupa topurile, iar de aici pot pleca si unele invidii.
Nu este, insa, cazul intre Andra si Andreea Balan. Iata ce spune blondina despre relatia dintre ea si sotia lui Catalin Maruta.

Andreea Balan este genul de vedeta acre tine legatura cu fanii prin intermediul platformelor sociale. Asa s-a intamplat si in urma cu cateva ore, dupa ce a postat o fotografie in care aparea alaturi de Andra si fiicele lor.

loading...
Blondina a simtit nevoia sa le impartaseasca fanilor de pe Instagram si care este adevarata ei relatie cu sotia lui Catalin Maruta. Se pare ca pe cele doua le leaga o frumoasa si stransa relatie de prietenie care dateaza de peste doua decenii, de la inceputul carierelor lor.

„O poza cat o mie de cuvinte ? Andra inseamna foarte mult pentru mine, deoarece ne stim de peste 20 de ani de cand dormeam in turnee impreuna si iata-ne astazi cu copii? ? ? Ma bucur mult de fiecare data cand o revad???” , a scris Andreea Balan pe contul sau de Instagram.

Andreea Balan, declaratii inedite despre fostul sot. Spune ca nu s-a asteptat niciodata ca relatia lor sa se destrame, insa se bucura ca are doua fetite minunate si nu regreta nicio clipa ca i-a fost sotie.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru ca suntem in proces de divort. Am ajuns la concluzia ca eram in etape diferite in viata, nu eram in acelasi punct.

Da, credeam ca o sa fiu sotie toata viata, asta mi-am dorit cand am imbracat rochia de mireasa. Nu regret nimic, nici pe el, datorita lui am doua fetite minunate. Trebuie sa existe diplomatie si discretie pentru ca sunt doi copii la mijloc.

Vor intra, mai tarziu, pe YouTube si vor vedea. Ella cu greu a inteles ca tati nu mai locuieste cu noi. Ea tot spera si viseaza ca, intr-o zi, vom merge in Mauritius in vacanta, ultima in care am fost toti 4. Incet, va intelege. Ea stie doar ca tati nu mai locuieste cu noi, vine in weekend sau cand poate. Atat” , a marturisit Andreea Balan in cadrul podcastul lui Catalin Maruta, in urma cu ceva timp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro