Culita acuzat de manipulare!

Tensiunile iau amploare in tabara Faimosilor dupa pierderea primului joc de imunitate al saptamanii! Culita este acuzat de manipulare!

Dupa infrangerea suferita in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021, in echipa Faimosilor izbucnesc din ce in ce mai multe tensiuni aprige. Caracterele puternice si marile orgolii isi spun din nou cuvantul in echipa rosie.

Astfel, Faimosii se confurnta cu cea mai acuta criza in interiorul echipei de pana acum in competitia Survivor Romania.

In ciuda faptului ca le-au venit noi coechipieri cu forte proaspete si totul parea ca merge bine, in tabara Faimosilor au mocnit pana acum tensiuni uriase, care incep treptat sa izbucneasca pe masura ce competitia evolueaza si lucrurile se complica.

In ciuda faptului ca si-au dorit mereu sa aiba o echipa unita atat in camp, cat si pe traseu, Faimosii par mai dezbinati ca niciodata. Mai ales dupa pierderea primei imunitati a saptamanii, cand au inceput sa se contureze doua tabere, una formata din Culita, Elena, Stefan si Irisha si alta formata din Zanni, Sebi, Cosmin, Cucu, Raluca si Andreea.

loading...
Dupa infrangerea suferita in primul joc de imunitate al acestei saptamani, Culita a fost pus la zid de Zanni, Sebi si Cosmin, care considera il considera principalul vinovat de pierderea jocului si totodata l-au acuzat si de manipulare, dupa ce Faimosul ar fi incercat sa ii dea anumite indicatii Andreei in privinta strategiilor pentru consiliul de nominalizare de seara trecuta.

Cosmin: Exact cum zice Zanni, nu exista, n-au de ce sa dai explicatii!

Zanni: Ii gadila la masele sa-i prinda cu ceva gresit!

Sebi: Iar asta, ce a facut Culita, ca i-a zis Andreei astazi, in spatele baracii, sa voteze cu…

Asta a fost de clasa a patra! Si-a pus-o in consiliu sa zica!
Zanni: O pui la colt sa spuna ceva frumos despre tine! Adica ce inseamna asta?

Sebi: Manipulare!

Zanni: Da, a manipulat-o! Ce-i gainaria asta?

Sebi: Jocul ala s-a pierdut tot din cauza lui Culita, jocul de astazi s-a pierdut tot din cauza lui Culita!

loading...
Cosmin: Daca stai s-o iei pe drept, manipulare e si cand te duci in spate sa-i spui Andreei ce sa faca! Si la consiliu tot manipulare poti sa zici!

Ca el a zis de fata cu oamenii, a pus-o intr-o situatie pe ea in care trebuia sa zica ce i-a zis el!

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro