Cum arata nepotica lui Culita Sterp de la Survivor Romania.

Cum arata nepotica lui Culita Sterp de la Survivor Romania. Primele imagini cu micuta au fost publicate de Ileana Sterp pe retelele de socializare.

Familia lui Culita Sterp s-a marit chiar in Sambata Mare. Ileana, sora lui Culita, a nascut o fetita perfect sanatoasa la data de 1 mai. Iata cum arata micuta!

Ileana Sterp, sora Faimosului Culita Sterp de la Survivor Romania 2021, a devenit mama pentru prima oara in urma cu cateva zile. Tanara mamica adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, iar parintii au distribuit deja pe retelele de socializare primele imagini cu micuta.

Ileana Sterp, a decis sa dezvaluie si numele fetitei sale.
Ei bine, nepoata lui Culita Sterp se numeste: Aloman Carla-Elena.
”Marti ne-am externat si am ales sa traim experienta primei intalniri cu tati si restul familiei din plin, asa ca am uitat complet de telefon. Aloman Carla-Elena s-a nascut pe 1 mai 2021.

loading...
? Dupa 24 de ore de travaliu si-a facut aparitia si cand am vazut-o, am trait cel mai magic moment din viata mea.

Atat de minunat compenseaza Dumnezeu lucrurile incat dupa acele dureri si clipe grele, mi-a dat sa traiesc tot ce e mai frumos si minunat in lumea aceasta. Sunt fascinata de fiinta minunata care ne-a umplut casa de bucurie si fericire. ? Va multumesc din inima tuturor pentru mesajele minunate, inseamna mult pentru noi! ?”, a scris Ileana, pe contul ei de Instagram.

Daniela Iliescu, viitoarea mamica si iubita a lui Culita Sterp, a postat un mesaj induiosator: ” Va iubesc pe amandoua ???”.

La fel a procedat si Geta Sterp, sora mai mica a lu Cuita: ”Nu mai pot de dorul ei! Scumpa lu tusiiii??? sunteti superbe, mandrele mele??”

Totodata, Ileana a tinut sa-si anunte admiratorii, ca totul este bine la ea in familie si ca abia asteapta ca toata lumea sa o cunoasca pe fetita ei.

” Va imbratisez, oameni minunati! Va multumesc si apreciez ca va faceti griji pentru noi. Primesc foarte multe mesaje in care ma intrebati daca suntem bine, avand in vedere ca nu am mai postat nimic in ultimele zile. Suntem foarte bine, inca ne acomodam una cu alta, a trecut abia o saptamana de la venirea pe lume a fetitei noastre. Cu siguranta voi reveni pe Instagram in curand, unde abia astept sa va povestesc una alta si sa va prezint minunea.

loading...
Sunteti minunati, va multumesc”, a scris Ileana Sterp, pe contul ei de Instagram.
Culita Sterp si Daniela Iliescu se pregatesc sa devina pentru prima data parinti, in aproximativ cinci saptamani. Cei doi vor avea un baietel.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro