Daniela Gyorfi, veste trista primita de la doctor.

Daniela Gyorfi trece prin momente grele! Vedeta a primit un anunt dureros din partea medicului si este obligata sa se opereze din nou in zona sanilor. Aceasta si-a schimbat de trei ori silicoanele si va ajunge din nou pe mana specialistilor pentru a nu avea probleme mai grave pe viitor.

Inviata in emisiunea ‘La Maruta’, difuzata la Pro Tv si moderata de Catalin Maruta, Daniela Gyorfi a vorbit despre problemele ei de sanatate si a explicat ca o sa faca o noua operatie mai devreme sau mai tarziu. Vedeta a povestit ca in tinerete si-a dorit sa aiba sani cat mai mari, asa ca a ajuns sa apeleze la medicul chirurg pentru a-si indeplini dorinta pe care o regreta astazi.

„Ce poate sa mi se intample, imi explodeaza sanii! Bine, nu s-a intamplat asa de grav. O sa o fac (n.r. operatia), dar nu acum. Asa era pe timpul nostru, nu am stiut, mi-am pus sani foarte mari. Eram blonda, eram teribilista, tanara, nelinistita. (…) Eu cand m-am dus prima oara la doctor am fost intrebata cat vreau, am raspuns doua bidoane. Vorba vine. Dar bineinteles, corpul nu a putut sa sustina.”, a povestit aceasta.

Vedeta si-a schimbat protezele dupa nasterea fiicei sale crezand ca nu va mai avea probleme pe viitor. Din pacate, unul dintre sanii sai s-a deplasat de curand si Daniela Gyorfi a facut o vizita de urgenta la medicul estetician. Pentru ca o sa recurga la o noua interventie, aceasta vrea sa isi miceasca si bustul.

loading...
„Dupa ce am nascut-o pe Mariuca am schimbat protezele. Mi s-a spus ca sunt pe viata, dar uite ca… acum o luna de zile sanul drept s-a mai deplasat putin. Nu pot sa imi dau seama de ce. (…) Mergand acum doua saptamani la un consult, mi s-a spus ca trebuie sa imi schimb protezele. Atunci am spus: ‘Doamna doctor, vreau sani mai mici.’”, i-a spus aceasta lui Catalin Maruta.

In acelasi timp, Daniela Gyorfi recunoaste ca nu a primit mai multi bani dupa ce si-a pus silicoane, dar ca pe atunci moda sanilor cat mai mari a curprins-o si a vrut sa isi faca neaparat o schimbare. Desi trece prin momente grele, vedeta se simte bine in pielea ei spera ca va trece si de acest hop.

„Daca crezi ca cineva iti da bani pentru ca ai sanii mari sau fundul mare, nu este adevarat. Ca femeie cand te uiti in oglinda te simti bine. (…) Era o moda, dar daca este sa ne luam dupa moda acum se poarta sanii mici si fundul mare. (…) Nu stiu daca a fost vorba de bani, ei s-au entuziasmat pentru ca m-am dus eu, eu m-am entuziasmat pentru ca imi doream sa fie mari. M-am simtit bine, ma simt bine cu corpul meu.”, a mai zis Daniela Gyorfi.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro