Daniela Iliescu, primul mesaj dupa ce Culita a plecat de la Survivor

Ce mesaj a transmis Daniela Iliescu dupa ce iubitul sau a decis sa plece de la Survivor Romania.

Vestea ca unul dintre concurentii de la Survivor Romania pleaca din competitie i-a socat pe multi dintre fanii emisiunii. Culita Sterp a luat decizia de a refuza sa mai intre pe traseele din competitie, pentru a ajunge cat mai repede acasa la familia sa.

In doar cateva zile, Daniela, iubita lui Culita Sterp, urmeaza sa devina mama pentru prima data.

Faumosul a fost eliminat, iar in cateva zile isi va putea strange familia in brate.

Anuntul despre eliminare a tinut-o cu sufletul la gura pe Daniela Iliescu, mai ales ca vineri dupa-amiaza nu stia nimic despre ce se intampla cu iubitul sau si doar aflase de Consiliul de urgenta, care il viza pe unul dintre cei mai vechi concurenti.

loading...
„Felicitari, campionul nostru! Abia astept sa te vad langa familia ta”, este mesajul postat in Instastory, pe care Daniela Iliescu l-a distribuit cu urmaritorii ei, la scurt timp dupa ce a primit vestea ca tatal baietelului sau ii va fi alaturi curand. Ieri, aceasta isi exprima dorinta de a-l vedea pe Culita acasa, mai ales ca a observat cat de abatut este.

Daniel Pavel a anuntat un Consiliu de urgenta, dupa ce Culita a refuzat sa participe la proba de imunitate.

„Anuntul pe care vreau sa-l fac se refera la Culita. El si-a manifestat dorinta de a parasi competitia Survivor Romania. Motivatia lui este legata de faptul ca psihic, mental, nu mai este prezent in aceasta competitie.

Se afla cu gandul acasa, langa iubita lui care se pregateste sa nasca. El astazi refuzat sa intre pe traseu si a declarat ca nu vrea sa mai faca parte din aceasta competitie. Am luat o decizie in ceea ce-l priveste pe Culita.

Motivele sunt de inteles. Prima data in viata se naste baiatul lui si isi doreste sa faca parte din acest eveniment, insa suntem la Survivor.
Decizia noastra este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culita nu mai face parte din competitia Survivor Romania. Maine inainte de joc, Culita va avea ocazia sa-si ia ramas bun de la Faimosi si Razboinici”, a anuntat Dan Pavel, in consiliul de nominalizare.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro