Daniela Iliescu, surpriza de proportii pentru Culita Sterp de la Survivor Romania!

Daniela Iliescu i-a pregatit iubitului ei o surpriza speciala pentru cand se va intoarce de la Survivor Romania 2021. Oare ce va spune Culita Sterp cand va vedea?

Daniela Iliescu se pregateste sa aduca pe lume un baietel, primul copil al lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021. Iubita artistului s-a gandit ca ar fi bine sa-i pregateasca o surpriza iubitului ei, pentru atunci cand va reveni in tara din Republica Dominicana.

Daniela Iliescu este mai entuziasmata ca oricand, avand in vedere ca peste foarte putin timp isi va strange in brate micutul pe care il iubeste neconditionat.

Pentru a face o mica schimbare in casa, iubita lui Culita Sterp a dorit sa puna intr-una din camere un tapet similar cu jungla din Republica Dominicana, asta pentru a-i aminti artistului de viata dusa departe de Romania.

loading...
Se pare ca fanii cuplului au observat acest detaliu si i-au lasat Danielei Iliescu extrem de multe mesaje pe contul personal de Instagram.

”Pare ca are o semnificatie ? E un tapet frumos si care cred eu ca duce mult spre jungla in care se afla Culita. ?????/ Foarte frumos tapetul, dar si tu…. ?/ Ai un tapet foarte frumos! Sarcina usoara in continuare,esti superba.???/ Foarte frumos tapetul ,iar tu o mamica frumoasa si fericita!!??/ Foarte frumos tapetul,dar cand o sa-l vada Culta il va da jos satul de atata jungla???.Esti o gravida superba/ Culita va face alergie la el ???”, au fost cateva dintre mesaje.

Recent, Daniela Iliescu a postat mai multe fotografii in care apare cu burtica de gravida, asta pentru a-si aminti momentele pretioase din sarcina, dupa ce va naste.

”Copilul ala o sa fie atata de frumos, ceva normal la ce parinti are ??/ O femeie in apogeul frumusetii! Nastere usoara si multa sanatate!?/ Tu, frumoaso !!!? Sarcina usoara si curaj pt tot ce urmeaza !?/ Minunata si extrem de frumoasa? te pup si inca o data sacina usoara”, au scris fanii Danielei Iliescu in dreptul pozelor cu burtica de gravida.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro