De ce apare uneori Andreea Mantea cu burtica „de gravida”

In ultimele luni au aparut o multime de zvonuri in presa mondena referitoare la faptul ca Andreea Mantea (33 de ani) ar fi insarcinata pentru a doua oara. Vedeta de la Kanal D a negat aceste zvonuri, iar de curand, pentru a se face mai bine inteleasa, a explicat ca se confrunta cu o problema de sanatate si de aceea are acea „burtica” pe care lumea o banuieste ca ar fi de gravida.

„Nu sunt insarcinata si mi-e greu sa raspund tuturor celor care ma intreaba de ce am aceasta burtica daca nu sunt insarcinata. Mi-e greu sa le explic afectiunea cu care ma confrunt. Pentru ca este o afectiune. Nu este grasimuta, suncuta. Nici n-am vreo silueta demna de invidiat, dar cateodata se intampla sa ma umflu. O alergie, o boala autoimuna. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea, intr-un InstaStory.

Vedeta a mai spus ca si-ar mai dori sa-i faca un fratior sau o surioara baietelului ei David, dar nu acum.

„Nu zic ca nu-mi doresc sa raman insarcinata. Nu zic ca nu mi-as mai dori un bebe, doar ca nu este momentul. Cand o vrea Dumnezeu. Deocamdata, eu nu vreau, dar daca as fi insarcinata, nu as ascunde acest lucru. N-ai cum sa ascunzi o asemenea fericire, nu ai de ce. Eu v-as impartasi acest lcuru fara nicio problem, dar, deocamdata nu e cazul”, a marturisit vedeta de televiziune.

loading...
Andreea Mantea a tinut sa faca si o serie de precizari legate de noua emisiune pe care o are si despre decizia de a renunta la filmarile in afara Romaniei.

„Sunt foarte fericita ca am plecat din Turcia, mi-e foarte bine acasa. Nu as mai pleca niciodata de acasa, niciodata. Eu am vrut sa ma intorc acasa. Si, mai mult, emisiunea ‘Trairi alaturi de Andreea Mantea’ merge foarte bine”, a mai spus Mantea.

Prezentatoarea de la Kanal D s-a declarat implinita si pe plan amoros.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv ca pot sa simt, sa iubesc, iar intensitatea cu care eu traiesc acest sentiment este extrem de mare. Ma declar un om fericit pentru ca pot sa simt iubire si sa ma simt iubita la fel de intens”, a adaugat vedeta.

De cativa ani, prezentatoarea de la Kanal D traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat a carui identitate nu vrea sa o dezvaluie. Mantea spune ca nu-si mai doreste sa vorbeasca in public despe viata personala.

„Nu-l ascund! Pur si simplu am ales sa nu mai vorbesc despre viata mea personala. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred ca am imbatranit. Odata cu varsta vine si maturitatea. N-am stat sa ma axez ca am sau n-am, ca merge sau nu merge. La cate probleme am avut pana acum … unde ajungeam? Decat sa-mi vad numele scris cu tot felul de povesti d-astea. Odata cu varsta te axezi pe ce e mai important. Cred ca pur si simplu mi-a fost teama. Am alte lucruri pe care sa ma concentrez, si anume sa-l cresc pe David. Imi e bine asa, cred ca asta este raspunsul. De ce sa schimb ceva care merge?”, spunea Andreea Mantea, in urma cu cateva luni, potrivit Libertatea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro